Две постоянни комисии към ОбС – Плевен, ще заседават на 28 септември

ОБС НОВ
Заседание на ОбС, Плевен. Снимка – Плевен прес.

Само 2 от постоянните комисии към ОбС Плевен ще заседават днес, 28-ми септември, вторник. Другите 6 комисии проведоха своите заседания в понеделник.

Ето кои са комисиите, както и въпросите, които ще бъдат разглеждани от тях:

ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика” с председател Владислав Монов заседава във вторник от 14,00 ч. по 10 точки. Сред тях са: предложение за продажба на недвижими имоти – частна общинска собственост, отредени за жилищно строителство по плана на с. Гривица; промяна начина на трайно ползване на поземлен имот по кадастралната карта и кадастрални регистри на с. Ясен; схема за разполагане на преместваеми обекти – павилион по плана на с. Буковлък; др.

ПК по „Законност и контрол по изпълнение на решенията” с председател Свилен Трифонов ще заседава от 15,00 ч. Съветниците ще обсъдят изменение на Договор за кредит №1209 от 04.11.2020 г., сключен между „Фонд за органите на местното самоуправление в България – ФЛАГ“ ЕАД, Община Плевен и „Уникредит Булбанк“ АД.

Всички предложения и преписки, включени в дневните редове на постоянните комисии за м. септември, са публикувани на интернет страницата на Общински съвет – Плевен: https://obs.pleven.bg/, раздел „Заседания“/„Заседания на постоянни комисии през месец септември 2021 г. – https://obs.pleven.bg/bg/zasedaniya-na-postoyanni-komisii-prez-mesets-septemvri-2021-g

Споделете:

Прочетете също

1 16

Гинеколозите от “Мама и Аз” оперират с уникална за България система за 3D хирургия  

ЕКИПЪТ Е ЧАСТ ОТ ЕДИНСТВЕНОТО ГИНЕКОЛОГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ У НАС, ОКОМПЛЕКТОВАНО С ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТУРА ЗА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *