Начало | Новини | Два “паяка” ще работят в Плевен от 13 март

Два “паяка” ще работят в Плевен от 13 март

Два “паяка” ще започнат работа от 13-ти март, след като общината подписа договор с фирма “Крис ойл” ЕООД,  за извършване на услугата “принудително преместване на ППС с техническо средство тип “паяк”. Ще се преместват автомобили, чиито собственици са нарушили Закона за движение по пътищата или са паркирали в “Синя зона” без да заплатят съответната такса. Репатрираните превозни средства ще бъдат извозвани на специализирания денонощен паркинг, който се намира на ул. “Гургулят” /зад Регионалния исторически музей/. За всеки час от престоя там собствениците ще заплащат по 2 лева, а за освобождаване – 50 лева.

Прочетете също

Рожден ден празнува бившият плевенски кмет Андрей Романов

Андрей Романов. Снимка – лична фейсбук страница. На днешния 30-ти ноември своя 94 – ти …

2 коментара

  1. тарантула

    Браво бе, а паркинги кога ще има в Плевен, най-лесно е с паяците. Що не направите паркинги питам със сини зони е по-лесно, че и 50 лева глоба, безсрамници.

  2. КРАС-богаташа

    Отново далаверите и тъмните сделки на кмета-престъпник. Я вижте каква е тази фирма с паяците от Стара Загора! Занимава се с бензиностанции, ВЕИ-та и фалшиви горива. Съдена е за нарушаване закона ЗЕВИ(Закон за енергийни възобновяеми източници), за неправилни мешавици на фалшиви горива и др. Толкова ли не може да се купи 1 паяк от община Плевен, ами и тази дейност става обвеяна от тежка корупция? ДЕСЕТ-ДВАНАДЕСЕТ общински фирми не носят 1 лев печалба на общината! Къде го има това? Защо Вие, ПЛЕВЕНЧАНИ позволявате такъв ПЛАДНЕШКИ ОБИР? Брутална ФИНАНСОВА ВАКХАНАЛИЯ И ДРАНЕ НА ВАШИТЕ КОЖИ! Този крадлив кмет е за затвора АЛКАТРАС или разстрел пред МАВЗОЛЕЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *