„Да на ваксинацията“ – мотофест в Плевен на 20 юни

Под патронажа на Областния управител Марио Тодоров, РЗИ и рокерите се обединяват в „Да на ваксинацията“.

motofest
Инициаторите
на мотофест “Да на ваксинацията”. Снимка – Пресцентър

За поредна седмица в центъра на Плевен на 19 и 20 юни 2021г. на площад “Възраждане” пред Мавзолея ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу COVID – 19.

Кабинетът ще работи от 10,00 ч. до 16,00 ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID-19.

Имунизацията ще се извърши след представяне на документ за самоличност.

По този повод областният управител Марио Тодоров и представители на мотоклубове „Огнени сенки“, „Мото туристически клуб – Пътни братя“, мотоклуб „Кан Аспарух“, мотоклуб „Камикадзе“, както и с подкрепата на цялото мотодвижение  ще организират атрактивен мотофест. Той ще се състои на 20.06.2021г от 14 часа, а маршрутът е: начална точка – магазин „Практикер“; бул. Русе; бул. Христо Ботев; Ген. Лейтенант Атанас Стефанов; ул. Дойран; Централна ЖП гара- Плевен; ул. Иван Миндиликов; ул. Данаил Попов; ул. Димитър Константинов и ще бъде с крайна точка пред мобилния кабинет за имунизация в 15:00 часа. Представителите на мотоклубовете бяха единни в поканата към всички граждани да се ваксинират, на фона на ниската заболеваемост в град Плевен и в цялата страна.

Пресцентър Областна администрация

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *