Данаил Раденцов е кандидатът на “Възраждане” за кмет на община Плевен

379472134 6143169325787019 2582257338472092740 n
Третият от ляво на дясно – Данаил Раденцов. Снимка – Плевен прес.

Кандидатурата на Данаил Раденцов за кмет на община Плевен беше представена днес от ПП „Възраждане“ на пресконференция в регионалния пресклуб на БТА. Освен кандидата за кмет, присъстваха депутатът Ивелин Първанов, общинският председател на партията Захари Дончев, който е и кандидат за общински съветник, както и Виктория Мучанова,  Мария Бохотлиева и Кирил Тодоров – кандидати за общински съветници.

Кандидатът за кмет Данаил Раденцов представи главните акценти от експертната програма на партията:

„Едни от основните проблеми в община Плевен са липсата на инвестиции и работни места. Затова един от приоритетите ни е стратегия за икономическо развитие, стимулиране на предприемачеството и инвестициите в общината.

Друг приоритет е възраждане на туризма, защото туризмът в Плевен е в будна кома. Независимо от резултатите на местните избори сме решили да осъществим изготвяне на уебсайт, който активно да рекламира община Плевен и нейните забележителности.

Спортът – сякаш изчезна от Плевен. Необходимо е изграждане на спортни съоръжения за масов спорт и възстановяване на досегашните. Искаме децата да могат да спортуват без да се налага да заплащат.

В „Обществен ред и сигурност“ сме заложили всеобща ангажираност и взаимодействие на общинската администрация и националните органи и институции в борбата срещу престъпността. Подобряване на условията за движение по пътищата в община Плевен.

В социалните дейности сме заложили активна подкрепа от общината на граждански инициативи за облагородяване и поддръжка на градската среда. Насърчаване на съвместна работа на общината с активни граждани по актуални теми за развитие на региона. Заложили сме и местни референдуми. Искаме гражданите да участват в управлението на града. Посоката е възраждане на Плевен.

Нещо, което не е на последно място като наш приориет е образователна и читалищна дейност. Искаме да провеждаме конкурсите за назначаване на служители в детски градини и ясли при абсолютна прозрачност. Подпомагане на деца, класирани за финален кръг на състезания, олимпиади и турнири на национално и световно ниво. Контрол върху изразходване на предоставените средства на учебните заведения“.

ПП „Възраждане“ има кандидати за кметове на кметства и кандидат-кметове в общините Левски, Белене, Пордим, Червен бряг, Кнежа, Долна Митрополия и Никопол.

№ по редСобствено, бащино и фамилно имеЕГН/ЛНЧ
1Данаил Николаев Раденцов**********
2Захари Величков Дончев**********
3Тихомир Радославов Стойков**********
4Мария Николаева Бохотлиева**********
5Виктория Василева  Мучанова**********
6Кирил Тодоров Тодоров**********
7Ралица  Петрова Мусакова-Гетева**********
8Пано   Димов Дяков**********
9Маринела Василева Бенова**********
10Румяна Атанасова Башева**********
11Диан   Иванов Янков**********
12Теодор Толев Кацарски**********
13Найден Николаев Палуков**********
14Иван Ивайлов Христов**********
15Бисер Ивайлов Петров**********
16Елена Веселинова Кирилова**********
Споделете:

Прочетете също

ROBERTO

RIP Роберто Кавали

Снимка – Офнюз. На 83-годишна възраст в родната Флоренция е починал Роберто Кавали. Кралят в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *