Главният редактор: Който воюва със журналистите далеч не стига

Маргарита Симеонова – гл. редактор „Плевен прес“.

Който е обявил война на журналистите, винаги е имал проблеми… /Паметливите да се върнат назад в съвременната ни политическа история/. Това важи и за провинциалните градчета, където нивото на т.н. медии е на ведомствено равнище. Защото също толкова опасно е и когато няма защо да се сърдиш на журналистите…

Бог да пази гражданите ! За това управляващите са се погрижили: Биг брадър, Фермата, Семейни войни и още много зрелищни удоволствия. Сезонът е подходящ – салатка с ракия, топло одеало и телевизия устройват обикновения българин…
За тези, които страдат от безсъние и не са заспали дълбок сън – четете Ботева, Гео Милев и Симеон Радев. Останалото е мълчание…

Прочетете също

Честит 15-ти септември !

Честит първи учебен ден ! Снимка – интернет. Честит 15-ти септември на вдъхновените учители, на …

5 Последни коментари

 1. От къде е този главен редактор и какви са тези неопределености и внушения, фаворизиращи журналята? Дали няма предвид и тъмните сили, стоящи в сянка зад куклите си, та плаши, че далеч не се стига с война срещу логореята! Ами той и Гьобелс(шеф на медийната пропаганда) не стигна далеч, нещо повече…изпи отровата в ареста!Къде работи тази Маргарита? Моля, дайте публичен отговор в сайта!

 2. "нахранете журналистите"-Надежда Михайлова

  За кого се отнася това размахване на пръст и тази закана? Абсолютно нищо не се разбира от тази заплаха. Към кого и за какво е?

 3. Маргарита Симеонова

  Госпожо Кифла, „тази Маргарита“ не е длъжна да дава обяснения коя е и „къде работи“на персона, която няма смелостта да си напише името. Радвам се, че в този директно написан текст открихте „неопределености и внушения“. Личи си, че попрочитате оттук-оттам нещичко, но не дотам умело го употребявате.Примерите, които давате ми говорят: знаете нещо за кукловодите! Бъдете здрава! А журналята не ги мислете – истинските винаги оцеляват!

 4. Маргарита Симеонова

  Уважаема Надежда Михайлова, „абсолютно нищо не се разбира от тая заплаха“, защото няма такава!И никой на никого не размахва пръст… Това е споделяне на позиция, бе, госпожо! Поздрави.

 5. Гражданин

  Г-жо Симеонова. Явно Ви куца граматиката!! В случая визирам заглавието на статията Ви, от където се вижда нивото на образованието Ви – „със“ обикновено се използва, когато следващата дума започва с „з/с“, изключваме поезията. Нека не изпадам в детайли. Явно фейсбук Ви е промил тотално. Необходимо е да довършите килииното образование. Моля Ви, това е сайт, понякога го четат и по-грамотни от екипа Ви.
  P.S. За съжалие….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *