Начало | Новини | Гимназията в Гиген изпрати своите абитуриенти с вълнуващо тържество

Гимназията в Гиген изпрати своите абитуриенти с вълнуващо тържество

Изпращането на абитуриентите от СУ „Асен Златаров” в село Гиген, община Гулянци се състоя на 23-ти юни. За 16 младежи приключи волния ученически живот и те поеха по своя път. Ръководството на училището организира тържеството в салона на гимназията, спазвайки всички противоепидемични мерки. В тесен кръг, но заедно – ръководство, учители, зрелостници и родители споделиха емоцията от вълнуващия момент, събрал в себе си радостите, успехите и трудностите на изминалите дванадесет години.

Празникът започна с церемония по предаване на знамето на училището от 12 на 11 клас. Директорът Николина Маркова поздрави младите хора с думите:

Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Следвайте мечтите си с труд, постоянство и усърдие! Във вашите очи виждаме нашето бъдеще! Вървете по пътя си като достойни граждани на Република България!”.

Директорът връчи на абитуриентите и четвъртокласниците дипломите и отличия за успешно завършване. С грамоти бяха наградени и всички ученици на СУ „Асен Златаров”, които се включиха активно в дистанционното обучение през изминалите месеци. Абитуриентите получиха поздравителен адрес и парична награда от кмета на община Гулянци Лъчезар Яков.

Споделям ентусиазма и вълнението Ви, скъпи абитуриенти! Вашата младост и енергията ни увличат и заразяват, вдъхват увереност, че община Гулянци има бъдеще и то е във Вашите ръце! От сърце пожелавам на всички сила и дръзновение, успехи и прекрасни емоции! Бъдете здрави и нека пътят напред да е спорен и лек!” – пожела им той.

Снимки – Община Гулянци в снимки и факти

Прочетете също

Третираха против комари в селата и градовете на община Долна Митрополия

На трети август е приключила втората наземна обработка против популацията от комари на територията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *