ГЕРБ-СДС регистрираха своята листа в РИК – Плевен, с очакване за успешна кампания и три депутатски мандата

ГЛАВНА 1
Членове от листата на ГЕРБ-СДС за изборите на 2-ри април. Снимка – Плевен прес.

На 26-ти февруари в 14:00 ч. ГЕРБ-СДС регистрираха в РИК-Плевен своята листа, с която ще участват в предизборната кампания за 49-то НС. Членовете на листата водени от своя водач Пламен Тачев, внесоха необходимите документи за регистрация. След което, дадоха кратък брифинг пред медиите.

„Плевен прес“: Г-н Тачев, като водач на листата, каква характеристика ще ѝ направите с оглед на политическата обстановка в момента ?

Благодаря за доверието и честта отново да съм водач на една листа, която е балансирана, с млади хора, с експертиза. Листа, която ще се пребори за 3 депутатски места в Парламента. По този начин имаме възможността да бъдем доста по-продуктивни и да защитим интересите на хората от област Плевен.

В листата има хора с опит. Този път в нея е и областният координатор Валери Лачовски, на който много разчитаме във всяко отношение.

Моят коментар е, че съм изключително горд от факта, че съм за втори път водач на листата и се надявам този път да я изведа на още по-добър резултат, за което предварително благодаря на всички хора. Благодаря и на медиите, че имате коректно отношение към нас.

„Плевен прес“: Г-н Лачовски, защо от листата липсва един силен експерт като г-жа Деница Николова, която беше наш народен представител в 48-то НС ?

Тя липсва от листата в Плевен, но не липсва като експерт в ПП ГЕРБ. Знаете, че намалиха мандатите на област Плевен от 9 на 8. И увеличиха в София мандатите. Деница сега е в 24-ти МИР в София и ще поеме битката там.

„Плевен прес“: Правите регистрация в деня на Сирни Заговезни, когато се иска и дава прошка. Като политици с опит, каква политическа прошка бихте поискали от избирателите ?

Днес наистина е особен ден за регистриране на листа. Може би това е знаково, че я регистрираме днес. Няма човек в политиката, който да не е грешил. Така че, ние ще искаме прошка от целия български народ. ГЕРБ е направил много и тепърва ще прави много за страната. През изминалите 2 години видяхме какво ни „донесе“ Промяната и всички осъзнаха, че ГЕРБ е партията, която ще изкара страната от кризата.

На днешния ден ще искаме прошка абсолютно от всички – членове, граждани и симпатизанти. Вярваме, че този път ще направим абсолютна изборна победа не само в Плевен, но и в цялата страна. Знаете, че на предните избори ГЕРБ е първа политическа сила в Плевен и съвсем малко не ни достигна за 3 мандата. Вярвам, че този път ще ги постигнем. И тези, които от листата на ГЕРБ влязат в Парламента ще дадат вярната посока за развитието на Плевен.

„Плевен прес“: Виждам един млад човек сред вас. Вие как се казвате ?

Кристиян Георгиев съм аз.

„Плевен прес“: На кое място сте в листата ?

На 12-то място.

„Плевен прес“: Чувствате ли се като пълнеж в нея ?

Не мога да кажа такова нещо. Откакто ме поканиха да бъда в листата се чувстваме като едно семейство. Винаги коментираме всичко, събираме се и всичко е точно. Мисля, че не мога да искам по-предно място, тъй като съм на 23 години и тепърва влизам в политиката. От някъде трябва да се започне и аз благодаря за поканата на Валери, че официално ме покани пред всички.

Ще вложа енергията си за развитието на град Плевен с всичко, което мога. Тъй като съм спортна личност, ще се опитам да помогна в тази сфера.

„Плевен прес“: Виждам и една млада госпожица сред вас. Вие как се казвате ?

Цветелина Савчева се казвам. Студентка съм в момента.

„Плевен прес“: На кое място сте в Листата?

На 14-то място съм. Но смятам, че бих допринесла за партията, за бъдещето на града ни, тъй като съм амбицирана въпреки, че съм млада. Както каза и Кристиян, ние сме като едно семейство и много си помагаме. А това, че сме обединени, ни прави по-силни и съм сигурна, че ще постигнем всичко, което имаме намерение да направим.

БТА: Каква предизборна кампания очаквате ?

Валери Лачовски: Ние няма да нападаме никой. Имаме си ясна политическа програма, която ще обявим официално след няколко дни. Това което ние искаме да покажем на избирателите и го показахме в предния Парламент е, че ние сме хора държавници. Хора, които мислят за българския народ. Кампанията ни ще е позитивна, с точни и ясни насоки как да излезем от кризата.

Състав на листата на ГЕРБ-СДС за предстоящите избори на 2-ри април:

 1. Пламен Тачев
 2. Валери Лачовски
 3. Емил Инджиян
 4. Илиян Данов
 5. Рая Драгоева
 6. Атанас Върбанов
 7. Валентин Христов
 8. Владимир Георгиев
 9. Дочко Дочев
 10. Ивайло Минков
 11. Тони Доров
 12. Кристиян Георгиев
 13. Ангел Цанков
 14. Цветелина Савчева
 15. Ивайло Даков
 16. Димитър Георгиев
12 1
11 3

Снимки – Плевен прес.

Споделете:

Прочетете също

424614357 795276045977591 5341292063099429341 n

Макети на есетрови риби от Дунав показват в Белене

Макети на есетрови риби, които обитават река Дунав. В средата най-големият вид – моруна (huso-huso, …

Един коментар

 1. Аааааа не…… Този път няма да гласувам за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *