Последни новини
Начало | Новини | ГЕРБ вчера, днес, утре – мото на срещата в Долна Митрополия с областния координатор на партията

ГЕРБ вчера, днес, утре – мото на срещата в Долна Митрополия с областния координатор на партията

Снимка – пресцентър ГЕРБ – Плевен.

Областният координатор на ГЕРБ Мирослав Петров се срещна с общинската структура на партията в Долна Митрополия, област Плевен.

Партия ГЕРБ е доказала, че може и успешно се справя с всяко предизвикателство и това е така, защото всички тук сме уверени, че само с държавно управление на ГЕРБ,  България и регионите получават реален шанс за развитие. Виждам, че местната партийна структура е все така стабилна и единна, което ме радва. Най-важното е да мобилизираме всичките си сили и отговорно да работим за това процесът на успешно развитие и признание за България да продължи и в следващия мандат”, каза областният координатор на ЕГЕРБ Мирослав Петров.

„ГЕРБ – вчера, днес, утре – това е мотото на днешната среща и аз неслучайно го избрах. По този начин искам да подчертая приемствеността, която има в нашата структура, всеотдайността, с която всички нейни членове работят за успеха на ГЕРБ на всички избори и готовността ни да го правим и занапред”, каза общинският ръководител на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов.

Снимка – пресцентър ГЕРБ – Плевен.

На срещата бе коментирана и готовността на общинската структура за предстоящите частични избори в село Славовица. Разисквани бяха и конкретни въпроси, касаещи община Долна Митрополия, сред които поставянето на светофарна уредба на възлово кръстовище. Областният координатор призова общинските съветници на ГЕРБ в Долна Митрополия да бъдат активни, да бъдат близо до хората, за да се чуват от първо лице проблемите и исканията гражданите.

Прочетете също

Община Левски раздаде хранителни пакети на засегнати от епидемичната обстановка

Снимка – пресцентър община Левски. Община Левски  раздаде хранителни пакети на крайно нуждаещи се ,засегнати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *