Георг Спартански: 2022 година ще бъде такава, каквато ние си я направим !

пл. „Възраждане“, Плевен. Снимка – Плевен прес.

 С богата празнична програма на централния площад „Възраждане” в Плевен, жители и гости на града посрещнаха Новата 2022 година. Пред събралото се множество кметът на града Георг Спартански, каза:

„2021 година скъпи съграждани и гости на Плевен, беше трудна за всички ни. Минахме през много изпитания и вярвам, че имахме и своите добри моменти.

Не беше толкова отдавна, тук на тази сцена, на този многолюден площад посрещнахме две олимпийски шампионки. Чест и гордост, с които никой  друг град не може да се похвали. Така че, ние показваме какво можем.

Снимка – Плевен прес.

Надявам се тази трудна и нееднозначна 2021 година, която след броени минути ще отиде в историята, да я забравим и да посрещнем с повече радост и много надежда идващата 2022 година. Тя ще бъде такава, каквато ние си я направим ! Защото както казва големият български поет Стефан Цанев, в 2022 година има 3 двойки, които ако разглеждаме всяка цифра поотделно, ще си пишем „Слаб 2”. Но ако съберем трите двойки, се получава една пълна шестица. Тоест, ако сме заедно, ако сме обединени, ако имаме една цел и вървим заедно напред, ще имаме една пълна шестица в края на 2022 година. И аз ви я пожелавам от сърце !

Нека Новата година да бъде по-добра, по-плодородна, по-слънчева, по-радостна, по-щастлива и по-успешна за всички вас и за вашите семейства ! Сбъдвайте мечти, сбъдвайте планове и нека с радост изпратим тази отиваща си година и с много щастливи надежди и очаквания да посрещнем тази, която вече чука на вратата”.

След тези думи, кметът отброи последните секунди на  2021 година. За здравето на всички плевенчани и семействата им, Спартански отпи глътка червено вино.

„Нека да е спорна, щастлива и честита Новата 2022 година”, завърши Георг Спартански.

Снимка – фейсбук.

Споделете:

Прочетете също

„Забавно лято” в плевенското село Асеновци

Снимка – НЧ „Съзнание – 1894“ с. Асеновци На 4 юли са стартирали летните занимания …

Един коментар

  1. Плевенчанин

    Честита и щастлива 2022 г., плевенчани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.