Георг Спартански, кмет на община Плевен: Да подкрепяме тези, които се нуждаят от нашата сила

Георг Спартански не се нуждае от представяне. Но Плевен и плевенчани се нуждаят от кмет, който не само взима управленски решения, но и дава кураж в трудни времена.

Кой как се справя с това, времето ще покаже. Сега показваме посланието на Георг Спартански. Благодарим му от името на читателите за това, че се отзова въпреки, че е болен и под карантина.

Георг Спартански, кмет на община Плевен
Георг Спартански, кмет на община Плевен

Уважаеми плевенчани,

Бъдни вечер и Рождество са радостно очакване , празници, които традиционно споделяме с най-близките си.Те ни събират около празничната маса ,за да сме ЗАЕДНО, да общуваме, да споделяме, да се радваме. По Коледа се раждат нови надежди, нови планове, нови мечти.Нека в тихата, свята Рождественска нощ да я посрещнем с оптимизъм за дните, що са занапред.
Нека бъдем здрави, за да подкрепяме тези, които се нуждаят от нашата сила !  Нека вярваме в себе си и в тези ,които обичаме. Заедно можем – с любов, надежда и вяра в бъдните дни!

Честито Рождество и Весела Коледа!

Георг Спартански, кмет на община Плевен

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *