Ганка Нинова е новият директор на СУ “Иван Вазов” – Плевен

GGGGG jpg
Ганка Нинова. Снимка – фейсбук.

Ганка Нинова е новият директор на СУ “Иван Вазов” – Плевен, научи “Плевен прес” от свои източници. Тя заема мястото на Димитър Митев, директор на училището над 30 години, който беше уволнен след решение на ВАС заради конфликт на интереси.

Ганка Нинова е от Червен бряг, бивш председател на общинската структура на БСП в града, след което напуска партията. До спечелването на конкурса за “вр.и.д. директор” на СУ “Иван Вазов”, е заместник директор на СУ “Стоян Заимов” – Плевен.

Бел. на редакцията: Уточняваме, че г-жа Нинова е временно изпълняващ длъожността “Директор” до провеждането на конкурс за длъжността. “Плевен прес” ще продължи темата за случилото се в СУ “Иван Вазов”, тъй като учениците в училището, както и техните родители заслужават това.

Споделете:

Прочетете също

545359eca6591ac5f37fce801a876dfb 1

Кметът на Червен бряг: 24 май обединява всички нас около езика и писмеността ни като народ

Уважаеми жители на община Червен бряг, Уважаеми педагози, ученици и дейци на културата, Честит 24 …

10 Последни коментари

 1. Информацията не е напълно точна, освен че другарката е политическо лице. Назначена е за временно изпълняващ длъжността до обявяване на конкурс, който явно е предварително решен. Жалко за училището, щом идва от Зааимов, където едвам си събират бройките и паралелките са полупразни. Това ли ще покаже и във Вазов?

  • Иванова

   Потресени са всички,които държат на това,което г-н Митев допринесе за училище “Иван Вазов”и за всички деца,завършили там .Родители,които държат на реда,дисциплината и това децата им да станат достойни хора с ценности и качествено образование дълго време ще съжаляват за това ,че той не е там.Тези ,които плюят са останалата част от обществото.Който разбрал,разбрал…………

   • Димитринка

    Политическо или не това назначение е вредно за училището ! Направеното от г-н Митев е недостигнато от никой друг негов колега в града ! Жалко за децата и родителите ,доверили се на реда и високите изисквания !

 2. Иванова

  Това е вече дъното и на образованието в нашия град….. Най-голямото училище, с най-много деца, успехи, традиции, да му сложат за директор другарката Ганка – партиен секретар от Червент Бряг. Дъноооооооооооооооооооооооо, коя е тази комисия от експерти, която извърши подбора. За тази жена никаква информация, освен че е партиен секретар. Ужас….

 3. Спасова

  То си беше ясно ,че е политическа поръчка.
  Срам и позор, ще съсипят и това училище.
  Никакъв конфликт на интереси няма при стария директор.Просто на другарката Гинка и намериха по добро работно място.
  Жалко мислех ,че в БСП и Левицата са останали честни политици.Оказа се ,че и те са като всички други политици.

 4. Не ви е срам всички да пишете тъпотии. Какво защитавате един човек, който си поеше питието всяка вечер с цирея Спартанец. Не ви е срам. Смешници. Вън на утрепките!

 5. Георги

  Видно е как триете коментарите срещу Митев.Това е сайта на дружинката около Спартана.

 6. Няма незаменими хора. Рано или късно господин Митев трябваше да освободи поста. Грешката си е лично негова. Не трябваше да назначава съпругата си, но явно на тях парите все не им стигат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *