В Червен бряг МК „Движение напред България” открива кампанията си на 30 септември

ЧЕРВЕН БРЯГ
Червен бряг, център. Снимка – Плевен прес.

На 30-ти септември от 17:00 ч. МК „Движение напред България” в Червен бряг ще открие предизборната си кампания. Това ще стане на ул. „Васил Левски” № 16 /под Районен съд/, където се помещава щаба на коалицията.

Под това име млади хора от града и общината ще се включат в предизборната битка за доверието на своите съграждани. „Оръжията” на тези млади хора са честността им, чистите биографии, доброто образование и професионалните им достойнства. Обединява ги не само младостта, но и желанието да премахнат застоялата атмосфера в своя град. Да предложат и реализират такива цели, които ще накарат младите и образовани хора да не бягат от общината. Да направят Червен бряг средоточие на модерно мислене и проекти, на ефективна администрация и успешен диалог с централната власт. Да спрат местното политическо парцелиране на фирми, обществени поръчки, назначения и комисионни.

Дават си сметка, че това са трудни проблеми, но ако гражданите участват в разрешаването им, нещата ще се случат. Затова са избрали за девиз на кампанията си „Решаваме с теб!” Знаят, че от личния избор на всеки червенобрежанин зависи бъдещето на града и живота на неговите жител.

Ако надделеят стари навици за вземане на някой предизборен лев – нещата са обречени. Същото е и с вкарването на стари муцуни отново във властта, защото те ще се запомнят единствено с консумирането на тази власт. Някои от тях отново са кандидати за нея, видно от регистрацията в ОИК на кандидатурите за кмет на Червен бряг 9 са кандидатите за кметския стол в Червен бряг. 172 са мераклиите за общински съветници.

В Червен бряг има и други създадени коалици. Но шансовете за успех са на страната на „Движение напред България”. Защото отборът им се води от човек с административен опит и правна експертиза. Това е бившият управител на област Плевен – Иван Янчев. Той е и кандидатът за кмет на Червен бряг.

ЯНЧЕВ 2
Иван Янчев, кандидат за кмет на община Червен бряг от МК “Движение напред България”.

Листата на коалицията е пълна – 21 човека. В нея има представители с опит в частния сектор, развиващи успешен бизнес  на територията на общината и извън нея. Има хора с богат административен опит. Както и доказани специалисти в областта на архитектурата, правото, социалните дейности, образованието, финансите.  

25-годишната Славина Лазарова от Горник, е най-младият член в листата на коалицията. А Полина Дамянова от Девенци е най-възрастният ѝ член – на младежките 59 години. В листата жените са наравно с мъжете – 50 на 50. Като средната възраст е 37 години. Това дава един дълъг хоризонт на професионална и политическа реализация, което е от особена важност в управлението.

Коалицията издига като свои представители и 9 кандидат-кметове на кметства в селата Бресте, Глава, Лепица, Ракита, Горник, Реселец, Сухаче, Девенци и град Койнаре. Това говори за добра обезпеченост с кадри, за разлика от други политически субекти в Червен бряг, които срещат сериозна трудност в това отношение.

Ето и състава на съветническата листа на коалиция „Движение напред България”, така както е регистрирана в ОИК – Червен бряг:

Собствено, бащино име и фамилно имеЕГН/ЛНЧ
1.Иван Галинов ЯнчевЕГН  **********
2.Денислав Луканов ДиновЕГН  **********
3.Милен Николаев МариновЕГН  **********
4.Марийка Васева КоцеваЕГН  **********
5.Ангел Гълъбинов АнгеловЕГН  **********
6.Евгени Красимиров ТопалскиЕГН  **********
7.Найден Пламенов ЙордановЕГН  **********
8.Георги Емилов ГеоргиевЕГН  **********
9.Силвия Маринова ЦонковаЕГН  **********
10.Деляна Любенова МариноваЕГН  **********
11.Славина Лазарова ЛазароваЕГН  **********
12.Елена Цветославова КъневаЕГН  **********
13.Мая Иванчева ХристоваЕГН  **********
14.Васил Георгиев ВасилевЕГН  **********
15.Ива Петрова ДимчовскаЕГН  **********
16.Виктория Росенова ЙотковскаЕГН  **********
17.Десислава Милкова МариноваЕГН  **********
18.Славчо Асенов ВеличковЕГН  **********
19.Силвия ЛаковаЕГН  **********
20.Полина Георгиева ДамяноваЕГН  **********
21.Галин Иванов ЯнчевЕГН  **********

Тези 21 човека, заедно с кандидатите за кметове на 9 кметства, обединени от общи цели за различен и нов Червен бряг, обединени под името на коалиция „Движение напред България”, ще премерят сили с останалите претенденти за доверие и подкрепа от гражданите. И за разлика от опонентите си, искат животът на гражданите да зависи от тях самите. Затова им казват „Решаваме с теб !”

Ако искате това да стане реалност, на 29-ти октомври гласувайте с бюлетина № 71.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Споделете:

Прочетете също

Picture817

Запалват светлините на коледната елха в Червен бряг на 9 декември

Снимка: Община Червен бряг, архив В най-прекрасния месец от годината, изпълнен с вълшебства и надежда, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *