В Червен бряг МК „Движение напред България” откри предизборната си кампания

ОБЩА
МК “Движение напред България”- Червен бряг, е с номер 71 в бюлетината.

На 30-ти септември, в събота, Местна коалиция в Червен бряг – „Движение напред България”, откри своята кампания. Присъстваха членовете на кандидатските листи за кмет, общински съветници и кметове, които коалицията издига, както и гости.

Най-напред свещеник благослови присъстващите и всички кандидати, като им пожела успех и призова Божията подкрепа да ги дари с милостта си. След това освети помещението, където се помещава предизборният щаб на коалицията.

Малък рецитатор изпълни стихотворението „Високи сини планини”, след което водещата даде думата на кандидата за кмет на община Червен бряг и водач на листата – Иван Янчев. В обръщението си към присъстващите той каза:

„Благодаря, че сте отделили време да дойдете на откриването на нашата кампания. На нашата битка, която започваме за нашия град. Ние тази битка не я водим от днес. Водим я от отдавна. Едни са я започнали по-рано, други – по-късно. Но общото е огорчението. Огорчението от предаденото доверие.

Доверие, което всеки един от нас е делегирал в едно или друго време на управлението на нашата община. За такива бивши управления на общината казваме, че са малкото или голямото зло. Малко или голямо, злото си е зло. И то е опасно за нас, за децата ни, за възрастните ни родители и най-вече за младите хора.

Това трябва да спре. И ние ще го спрем. Можем и знаем как. Но не и без помощта на хората. Ако те ни подкрепят, ако ни помогнат – заедно ще се справим с тежките проблеми на Червен бряг. Влизаме спокойни в тази битка, защото сме можещи и почтени хора. Сигурен съм, че това е най-важно за хората и ние ще получим тяхната подкрепа. Да си пожелаем успех, защото го заслужаваме!”

След словото на Янчев, всички членове на листата, както и кандидат-кметовете на кметства в община Червен бряг, бяха представени с кратки професионални и лични биографии. Освен това получиха малък символичен подарък – подкова с детелина, за личен успех на всеки.

Накрая им бе връчен и талисман, който да им носи успех и да им даде сила в предстоящите битки.

Всички в МК „Движение напред България” разчитат на собствените си сили, чисти биографии, добра експертиза и лични качества. Това са хората, които могат да бъдат успешна администрация, работещи общински съветници, да прекратят сделки и договорки. Ако избирателите искат това да се случи в община Червен бряг, трябва да гласуват с номер 71 в бюлетината на 29-ти октомври.

ВСИЧКИ
Участници в кандидатските листи на МК “Движение напред България” за кмет и общински съветници.

ПИТА И СВЕЩИ
Снимка – Плевен прес.

МИНЗУХАРИ
Снимка – Плевен прес.

НОМЕР
МК “Движение напред България е с номер 71 в бюлетината. Снимка – Плевен прес.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Споделете:

Прочетете също

Picture817

Запалват светлините на коледната елха в Червен бряг на 9 декември

Снимка: Община Червен бряг, архив В най-прекрасния месец от годината, изпълнен с вълшебства и надежда, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *