Последни новини
Начало | Новини | В Червен бряг изтрещяха

В Червен бряг изтрещяха

Министър Нено Димов и вр.и.д. кмет – Вергиния Василева. Снимка – сайт община Червен бряг
ПР публикация. Снимка – пресцентър ГЕРБ

Става въпрос за тези две снимки. И двете по повод подписания договор за укрепване на свлачището в Червен бряг, на стойност 9 млн. лв. На сайта на общината днес е качена подробна информация за станалото, както и снимка на министър Нено Димов с вр.и.д. кмет на общината – Вергиния Василева. Защо днес качват тази информация в сайта, а не когато е подписан договора през м.октомври – на това трябва да отговори общината.

В платен ПР материал изпратен до плевенски сайт от пресцентъра на ГЕРБ, въпросната информация от сайта на общината е качена с друга снимка – на Бойко Борисов, Пламен Тачев и кандидата за кмет на Червен бряг издигнат от ГЕРБ. Снимка правена по друг повод и най-вече нямаща нищо общо с подписания днес договор. Но внушаваща точно това.

Защо Пресцентърът на ГЕРБ си позволява подобна манипулация ? Защо от общината чак днес качват информация и снимка за въпросния договор ? Вярно, на избори като на избори – но всичко си има граници. Познавам и двамата претенденти за кметския стол в Червен бряг. Единият е прекрасен лекар и добър човек, другият е дал толкова пари за културата в този град, колкото никой от неговите предшественици. Всеки от двамата си има своите привърженици и неприятели в общината. Всеки от двамата си носи предимствата, но и греховете зад гърба си.

Обаче – оставете хората от Червен бряг да решат кой ще е по-успешният от двамата. В този град живеят и разсъдливи хора – не подценявайте тяхната интелигентност. Вредно е за всички – и за кандидат – кметове, и за избиратели.

Прочетете също

Различията между Северна и Южна България бяха темата на онлайн форум в Свищовската стопанска академия

Кръгла маса на тема „Статистически измерения на регионалните различия и неравенства между Северна и Южна …

2 коментара

  1. БЕЛЕЖКА

    Информацията е качена днес на сайта на МОСВ.

  2. Аз съм прост и вие сте прости. Гласувайте за мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *