В Червен бряг изтрещяха

e1572716622495
Министър Нено Димов и вр.и.д. кмет – Вергиния Василева. Снимка – сайт община Червен бряг
e1572716780890
ПР публикация. Снимка – пресцентър ГЕРБ

Става въпрос за тези две снимки. И двете по повод подписания договор за укрепване на свлачището в Червен бряг, на стойност 9 млн. лв. На сайта на общината днес е качена подробна информация за станалото, както и снимка на министър Нено Димов с вр.и.д. кмет на общината – Вергиния Василева. Защо днес качват тази информация в сайта, а не когато е подписан договора през м.октомври – на това трябва да отговори общината.

В платен ПР материал изпратен до плевенски сайт от пресцентъра на ГЕРБ, въпросната информация от сайта на общината е качена с друга снимка – на Бойко Борисов, Пламен Тачев и кандидата за кмет на Червен бряг издигнат от ГЕРБ. Снимка правена по друг повод и най-вече нямаща нищо общо с подписания днес договор. Но внушаваща точно това.

Защо Пресцентърът на ГЕРБ си позволява подобна манипулация ? Защо от общината чак днес качват информация и снимка за въпросния договор ? Вярно, на избори като на избори – но всичко си има граници. Познавам и двамата претенденти за кметския стол в Червен бряг. Единият е прекрасен лекар и добър човек, другият е дал толкова пари за културата в този град, колкото никой от неговите предшественици. Всеки от двамата си има своите привърженици и неприятели в общината. Всеки от двамата си носи предимствата, но и греховете зад гърба си.

Обаче – оставете хората от Червен бряг да решат кой ще е по-успешният от двамата. В този град живеят и разсъдливи хора – не подценявайте тяхната интелигентност. Вредно е за всички – и за кандидат – кметове, и за избиратели.

Споделете:

Прочетете също

1 16

Регионален младежки форум за споделяне на добри практики „Гласът на младите”

На 12 април в зала „Плевен” на Областната администрация, под патронажа на областния управител, се …

2 Последни коментари

  1. БЕЛЕЖКА

    Информацията е качена днес на сайта на МОСВ.

  2. Аз съм прост и вие сте прости. Гласувайте за мен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *