В Плевен се проведе среща за „Реализация и кариерно развитие на новоназначените учители“

От ляво на дясно: говорител от ОбС; Емил Бузов – Педагогически колеж – Плевен; Иван Янчев – областен управител на Област Плевен; Виолета Иеремиева – зам. областен управител – Плевен; Албена Тотева – началник на Регионалното управление на образованието – Плевен; Емил Райков – председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета – Плевен. Снимка – „Плевен прес“

Днес, 17 – ти май, от 16.00 ч. в зала „Плевен“, се проведе среща – дискусия на тема: „Реализация и кариерно развитие на новоназначените учители“.

Срещата е по инициатива на Педагогически колеж-Плевен, РУО – Плевен и СРСНПБ – секция Плевен. Събитието е под патронажа на областният управител на Област Плевен – Иван Янчев.

На дискусията присъстваха: Иван Янчев – областен управител на Област Плевен, Виолета Иеремиева – зам. областен управител – Плевен, Стефан Милев – зам. кмета на Община Плевен, Албена Тотева – началник на Регионалното управление на образованието – Плевен, Емил Райков – председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета – Плевен, Емил Бузов – Педагогически колеж – Плевен.

На дискусията присъстваха студенти и директори на детски градини и училища от Област Плевен.

Областният управител Янчев заяви: „Областна администрация на Област Плевен, ще положи всичко, което е по силите на администрацията, за да има мост и диалог между институциите от които зависи кариерното развитие на младите учители. Те са важно звено в изграждането на нашето общество”.

Това е тема, която вълнува всички и всички, които са свързани с образованието.

Присъстващите коментираха, че такъв тип кръгли маси, са мястото, където ще може да се продължи необятната тема за образованието, за качеството и за хората, които правят качествено образование.

Във изказванията на представителите от отделите на образованието, стана ясно, че целите са за развитие и иновации в системата на образованието. Повече училища да станат иновативни. Да се въведат нови методи за обучение.

От ляво на дясно: Стефан Милев – зам. кмета на Община Плевен; говорител от ОбС; Емил Бузов – Педагогически колеж – Плевен; Иван Янчев – областен управител на Област Плевен; Виолета Иеремиева – зам. областен управител – Плевен; Албена Тотева – началник на Регионалното управление на образованието – Плевен; Емил Райков – председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета – Плевен. Снимки – „Плевен прес“

Споделете:

Прочетете също

От 6 юли започват проверки от Държавен фонд „Земеделие“

Снимка – Държавен фонд „Земеделие“ Започнаха кръстосаните проверки за Кампания 2022. Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.