В община Долна Митрополия ще обсъждат Програма за развитие на туризма

Община Долна Митрополия. Снимка – Интернет

Община  Долна Митрополия  предложи за публично обсъждане  Програма за развитие на туризма  за периода 2021-2027г.

Програмата е разработена в съответствие със Закона за туризма, Актуализираната Национална стратегия за устойчиво развитие на туризма в Република България 2014-2030 г., Концепция за туристическо райониране на България и Плана за развитие на културния туризъм на България за периода 2020-2025 г.

Съгласно принципа на партньорство и осигуряването на прозрачност и публичност на процеса по нейното изготвяне е публикуван  Проект на програмата на официалния интернет сайт на Общината за публично обсъждане, след което предстои нейното одобрение и приемане от Общински съвет – Долна Митрополия.

Мнения и предложения относно изработената  Програма за развитие на туризма в община Долна Митрополия за периода 2021-2027г. гражданите могат да  изпращат на електронна поща dolnamitropolia@el-soft.com, eipp.dm@abv.bg или от 8:30 до 17.00 ч. на 31.05.2021 г. в Център за обслужване на граждани в Община Долна Митрополия на адрес: гр. Долна Митрополия, ул. Св. св. Кирил и Методий“ № 39.

Проектът на Програмата може да бъде прочетен на следния интернет адрес: https://dolnamitropolia.acstre.com/currentNews-2091-newitem.html

Споделете:

Прочетете също

Коалиция от 35 спортни министри призовава МФ /Международните федерации/ да отстранят членове от Русия и Беларус

БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР В ОСТАВКА – РАДОСТИН ВАСИЛЕВ, НЕ Е ПОДПИСАЛ ПРИЗИВА НА ЕС СРЕЩУ РУСКИЯ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.