Начало | Новини | В неделя, 23-ти юни – Парад на модата в ДТ “Иван Радоев”

В неделя, 23-ти юни – Парад на модата в ДТ “Иван Радоев”

Георги Ангелов – режисьор постановчик на “Парад на модата”. Снимка – пресклуб БТА – Плевен

Тази неделя, 23-ти юни, от 20.00 ч. започва 69-то издание на “Парад на модата” в Плевен. По традиция то ще се проведе на сцената на ДТ “Иван Радоев”. Близо 200 са участниците в него, в т.ч. манекени, певци, танцьори.

Режисьор постановчик на спектакъла е Георги Ангелов – актьор в ДТ “Иван Радоев”. Музиката е подбрана от журналиста Николай Колев, а цялостното музикално оформление е дело на Асен Антонов.

“Направих този спектакъл с много любов, заяви пред журналисти Георги Ангелов. Този път в него има много театър, много символи и внушения. Всичко това комбинирано със спецификата на всяка една колекция”.

18 модни дизайнери ще участват за първи път в престижното дефиле. Заедно с тях свои колекции показват утвърдени имена в бранша. Между тях е и Светла Димитрова, собственичката на модна къща “Ариес Уникат”, която е от самото начало на “Парад на модата”. Тази година обаче нейното участие е белязано от лична трагедия – смъртта на дъщеря ѝ Елица, манекен и утвърден модел. Колекцията на “Ариес Уникат” е в памет на Елица.

Зрителите ще могат да видят официални дамски облекла, спортни, детски, младежки, бижута и аксесоари. “Парад на модата” ще покаже тенденциите и нивото на българската модна индустрия, информират организаторите. Всички облекла могат да бъдат закупени след края на дефилето.

Прочетете също

ОУ “Климент Охридски” – Плевен със спечелен проект за работа в библиотечна среда

Снимка – интернет страница ОУ “Кл. Охридски”. По Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *