В град Левски родители се върнаха в класните стаи

Снимка – община Левски.

В последната седмица на месец ноември по инициатива на учителския колектив в Основно училище „Максим Горки“ – гр. Левски, родители отново са се върнали в ученическите си години, и са били част от образователния процес на училището на 2 декември.

Училището е отворило врати за малки и големи, а родителите с огромно желание и нетърпение са седнали отново на „ученическите скамейки“.

За формирането на личността на едно дете, за неговото възпитание и обучение се грижат родители и учители, които в тези дни са си подали ръка, обединили са усилия  в името на децата и общата цел, а именно училище да е „Училище с лице, училище за личности“.

Родителите, които отново са се върнали в училище, са се запознали с ежедневието на съвременния ученик. Наблюдавали са как се работи с техните деца, методите, формите и технологиите, които използват техните учителите.

Били са участници в самите уроци, припомнили са си формули и уравнения, писали са, творили и спортували

Ръководството на училището е благодарила на всички, които са участвали в инициативата. „Тази седмица ни помогна да изградим доверие и да подобрим партньорството между училището и семейството, да привлечем родителите като наши съмишленици при реализиране на училищни инициативи, както и съвместно да преодолеем напрежението в комуникацията ученици-родители-учители.

Благодарим Ви, родители, че приехте подадената ръка и не забравяйте, че ние винаги сме тук за Вас и Вашите деца и заедно можем да постигнем много.

Деца, не забравяйте, че ние – Вашите учители – сме тук, за да ви предаваме знания, за да ви помагаме, за да ви даваме ценни житейски уроци, за да ви направим по-добри от самите нас и знайте, че вие сте нашето бъдеще, надежда и вяра в доброто”!

Споделете:

Прочетете също

Община Плевен приема документи за кандидатстване по програма за саниране на многофамилни жилищни сгради

КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ОТ СДРУЖЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ Е ДО 17:00 ч. НА …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *