В град Левски грейнаха светлините на Коледната елха

Светлините на Коледната елха грейнаха в град Левски. Те бяха запалени вчера от кмета на Община Левски – Любка Александрова със сърдечни пожелания отправени към децата, към жителите на общината и страната.

„Декември е месец на чудесата, на добрата магия и прекрасните очаквания за едни хубави празници в края на една година и посрещането на друга. Аз вярвам, че и този декември ще бъде такъв, въпреки всичките предизвикателства на 2020 година. Празникът пак ще бъде свързан с веселото очакване на децата, с трепета, с който всяко семейство ще приготви новогодишната си трапеза и с пожеланията за здраве, за късмет. Много се радвам тази вечер, че с Дядо Коледа и Снежанка може да донесем добрата магия и в община Левски, запалвайки коледните светлини. Пожелавам истински празници, истинско светло Рождество за всички в община Левски и в нашата страна . Прекрасна и щастлива Нова година!”, отправи своите пожелания кметицата Любка Александрова.

Живата, близо 25 метрова елха до Общината и тази година грейна. В коледна презентация прозвучаха коледни песни на самодейци от НЧ „Георги Парцалев-1901”. За първа година на радостното събитието нямаше празнична програма от децата на град Левски. Това обаче не попречи на Дядо Коледа и Снежанка да заредят с коледен дух събитието, излъчено от Общинския информационен център.

Снимки и информация: Пресцентър на Община Левски

Споделете:

Прочетете също

Министър Гроздан Караджов ще посети Плевен като участник в Маратон на приятелството

Гроздан Караджов, заместник министър-председател и министър на регионалното развитие и благоустройството. Снимка – Интернет Вицепремиерът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.