Вълнуващо посрещане на дядо Коледа в ИНУ “Хр. Ботев” – Плевен

У 1

В навечерието на Коледно-новогодишните празници в ИНУ „Христо Ботев“ – Плевен грейнаха светлините на коледната елха. За празника кратка програма за своите съученици бяха подготвили третокласниците и ВГ „Ботевци пеят“ към училището с ръководител Валентина Николова.

Гости на мероприятието бяха Петко Чернев – собственик и управител на телевизия Зетра и д-р Владимир Величков – преподавател в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен, номиниран за награди ГРАМИ за 2022-2023 г., който отправи специален музикален поздрав към ученици, учители, родители и гости.

Цветелин Горанов – директор на училището поздрави всички с настъпващите светли празници, пожела им здрава и ползотворна нова година, изпълнена с успехи и сбъднати мечти.

И тази година дългоочакваното пристигане на Дядо Коледа и Снежанка беше атрактивно и различно. Белобрадият старец запали светлините на коледната елха в двора. Небето се озари от пищна празнична заря, а за завършек на тържеството по традиция се изви голямо българско хоро.

class="wp-block-image size-large">У 2

У 3

У 4

У 5

У 6

У 7

Информация и снимки – ИНУ “Хр. Ботев” – Плевен.

Споделете:

Прочетете също

IMG 8574

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски

Деца празнуваха на Спортния комплекс в град Левски. На 19 юли празникът  започна с музикален поздрав …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *