понеделник , януари 27 2020
Последни новини
Начало | Новини | Във вторник, 14 март, от 9.00 до 11.00 часа – Общината няма да работи

Във вторник, 14 март, от 9.00 до 11.00 часа – Общината няма да работи

За това се е разпоредил кметът Георг Спартански със своя Заповед от 8-ми март. Причината е общинско учение за справяне със ситуация при земетресение, както и проверка готовността на Щаба за изпълнение на Общинския план за защита при бедствия. По тази причина движението на автомобили във вторник от 08.00 до 12.00 часа се ограничава по улиците “Бяло море” в отсечката между ул. “Драгоман” и кръстовището на улиците “Емине” и “Тодор Каблешков”. По тези улици ще се движат само автомобили на полицията, пожарната, Бърза помощ и военните.

През това време няма да работи и паркинга на Общината. Ще бъде забранено спирането на автомобили и на ул. “Бяло море” в участъка пред Начално училище “Единство”.

По време на учението ще работят Центърът за административно обслужване, отдел “Гражданска регистрация” и общинска дирекция “Приходи от местни данъци и такси”, информират от пресслужбата на Общината.

 

 

 

Прочетете също

Имат ли експертен капацитет новите постоянни комисии към ОбС – Плевен, за изпълнение на задълженията си към гражданите ?

Архив: ОбС – Плевен. И тази година новоизбраният Общински съвет в Плевен утвърди 10 постоянни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *