Във всеки град – „Кумгейт“. В Плевен – също.

Снимка – интернет.

Нежна депутатка извади на светло роднински назначения в един град. И се възмути за това от дъното на душата си. Удобно забравяйки, че нейната партия  е правила това винаги !.  Както преди 10-ти, така и след 10-ти ноември. Императорът на тишината пък заяви, че темата за кумгейт била глупава.Глупава кампания за глупави хора. Щото видиш ли, назначенията в онзи град били на кадърни хора. Абе,  щом са толкова кадърни тия от „дрийм тийм“-овете на партиите, що не се пробват на свободния пазар, ами все на държавното виме налитат?! /както пита д-р Димитър Попкутуев/.

Плевенският кумгейт е образцов. Той си върви от бай тошово време – та до сега. Де що има фирма, предприятие, дружество – всичко е разпределено. Областна, общинска администрация, МВР, съд, прокуратура – също. Знае се кой кадрува в Инспекцията по труда, в данъчното, басейнова дирекция, службата по земеделие. Знае се коя партия колко хора има в общинските дружества. Както и колко съпруги, роднини, братя и сестри на бивши и настоящи общински съветници, бивши кметове – са на доходни държавни служби. Знаят се зависимостите и на сегашния кмет от предизборните му обещания и ангажименти към партии заради тяхната подкрепа в изборите.

Искате да знаете имена ? Ами поискайте ги както трябва. Може и да успеете.

А до тогава – живейте с казаното от Велизар Енчев: „Държавата се тресе от чудовищна корупция……а народът лющи люта ракия и попържа властта на маса. С този масов героизъм проспахме пет века турско, сега ще проспим и Борисовата тирания“. Както и всяка друга.

На такъв народ – такива душмани !

 

 

 

 

 

Прочетете също

Плевен и Кърджали – единствените области в жълтата зона Ковид картата

Снимка – интернет. Плевен продължава да бъде в жълтата зона за разпространение а Ковид заразата. …

4 Последни коментари

 1. Ген. Винаров

  Като сте казали А, кажете и Б, В, Г и така чак до Я иначе просто звучите несериозно и неадекватно.
  Не че не сте прави де, особено за последните 15-20 години………

 2. наглите

  Всичките бандити ги знаем, но самата власт ги защитава! Знаем кой купи за жълти стотинки хотел „Ростов“, хотел „Кайлъка“, предприятията, апетитните имоти и всичко останало! Знаем и какви негодници кадруват в Плевен, какви горещи нощни връзки има между депутати, прокурори, кметове, съветници, доктори, ТЕЛК, обществени поръчки, общински дружества, сив сектор и т.н. Ами, всичката тая измет е за разстрел! Да грабваме пушките и да гърмим, гърмим, гърмим…

 3. "нахранете журналистите"-Надежда Михайлова

  Наистина едно голямо НИЩО се казва в тази статия. Или ще се говори с имена и факти или нищо. Какво е наистина това мяцане и мънкане в статията и абсолютно НИЩО като новина.

  • Правда Маринова

   Уважаема „нахранете журналистите“. Сайтът „Плевен прес“ няма политика на диалог с авторите на коментари. Правя изключение, защото съм автор на статията, която вие определяте като „нищо“. Искате имена – а защо криете вашето ? От страх ли ? Имам имена, уважаема, разполагам и с факти. Не ги публикувам, защото знам какво ще последва за мен и семейството ми. Имената държат държавата в ръцете си, държат и на пълната анонимност за делата си. Който повдигне завесата – плаща скъпо. Вие ли ще ме спасявате тогава ?! И накрая – назовавам уродливите принципи налагани от силните на деня,и заставам с името си зад това. Когато вие и всички като вас направите същото – ще има резултат. До тогава – думите ви са едно голямо нищо !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *