Вторият конгрес на „Възраждане” преизбра д-р Костадинов за председател на партията

Делегати на конгреса. Снимка – Плевен прес.

На 3-ти октомври 2020 год. в град Видин в залата на ДТ „Влдимир Трендафилов”, се проведе вторият конгрес на ПП „Възраждане”.В присъствието на 51 делегати от цялата страна, д-р Костадинов отчете дейността на партията до този момент. Отбеляза разрастването ѝ като политически субект, приносът ѝ в събуждането на гражданската енергия и репресиите, на които са подложени част от членовете и ръководството ѝ.

Лидерът на „Възраждане” очерта насоките за бъдеща работа и основната цел, която стои пред партията – влизане в парламента.

Форумът преизбра с болшинство д-р Костадин Костадинов за председател на „Възраждане”. 18 членове на партията от различни градове на страната, бяха избрани в новия Организационен съвет.  Делегатите избраха и 5-членна Централна контролна комисия, както и Национален комитет, който е върховния изпълнителен орган на партията.

След приключване на конгреса делегатите направиха шествие по централната улица на Видин и поднесоха цветя пред паметника на Скърбящия войн.

Пред „Плевен прес” д-р Костадинов даде кратко блиц интервю.

Работен момент от контреса. Снимка – Плевен прес.

Д-р Костадинов, проведохте втория си конгрес. С какво той е по-различен от първия ?

Преди шест години бяхме ентусиасти, които си представяха нещо, което до голяма степен сме успели да осъществим, що се отнася до вътрешно – партийните цели – изграждане на силна организация, която да се превърне във фактор за България. От тук насетне ни остава още много работа. Остава ни да влезем в парламента и да започнем да управляваме страната.

Как ще стане това, след като социологическите агенции ви дават 1 % в предварителните си проучвания, а някой от тях слагат „Възраждане” в графата „Други” ?

Ако платим, социологическите агенции ще започнат да ни вкарват и нас. Ние не си плащаме, нормално е да не ни слагат. Така че, за мен социологическите агенции са като публичните домове. Нещо, което презирам, нещо, с което не бих искал да имам никаква работа, и нещо, на което никога не бих дал и 1 стотинка.

При това положение,  колко процента смятате, че ще вземете ?

Няма значение, важното е да влезем. Всичко над 4 % е добър резултат.

Как ще го постигнете този резултат ?

С много работа. С личен пример. Обикаляне на цялата страна и най-важното нещо което е, с дела и личен пример. Ще покажем на хората реалната разлика между „Възраждане” и всички останали, които съставляват антибългарското колониално статукво в България.

ДТ „Владимир Трендафилов“, Видин. Снимка – Плевен прес.

Защо избрахте Видин за място на конгреса ?

Защото ние разчитаме страшно много на българските региони. И защото смятаме, че бъдещето на България не е само в един – два големи града и столицата, а във всеки един град, и във всяко едно село.

Видин, както и Северозападна Българи са пренебрегвани и съзнателно убивани през последните 30 години от българската политика. С нашето присъствие тука, ние показваме, че всеки един български град е важен и обръщаме специално внимание на тези райони, които са в голяма степен най-ударени от последните 30 години мафиотско управление на България.

Прочетете също

От 4-ти октомври, понеделник, в община Белене ще раздават безплатните хранителни продукти

Снимка – интернет. Ръководството на Община Белене уведомява гражданите, че от 04.10.2021 год. до 15.10.2021 …

5 Последни коментари

 1. Ха ха, Костя Копейкин наречен като „Доктор Костадинов“ звучи като разлика от земята до небето. Какви мишки се представят за лъвове.

  • Иван Иванов

   Дано успеят да влязат! Ще гласувам за тях.

   • Поздравления за показанотo чувство за хумор! 😀

   • Български тюлен

    Това е най-истинската българска партия! Ще гласувам за Възраждане! Очаквам минимум 10% за тях и обрат в работата на Парламента! Успех!

    • Маринов

     Моля по-сериозно, нито партията е българска, нито ще „събере“ повече от 1 процент, каквато е реалната им цел,за да може Копейкин да си плаща ипотеката на замъка с получената субсидия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *