Връчиха дипломите на абсолвенти от Педагогически колеж – Плевен

4 2

Абсолвенти от Педагогически колеж към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” получиха на тържествена церемония днес дипломите си за завършено висше образование. Те се дипломират в трите основни специалности на колежа – „Начална училищна педагогика”, „Начална училищна педагогика с английски език” и „Предучилищна педагогика с английски език”. От името на местната власт гост на празника бе заместник-кмета на Община Плевен Елина Димитрова, която поздрави випуска на колежа с дипломирането.

„За мен е чест да ви поздравя от името на кмета д-р Валентин Христов и екипа ни. Сигурна съм, че днешният ден ще остане в личния ви календар, като един от най-важните ви дни. Поздравявам ви с вашия избор да бъдете учители, защото да си преподавател е и мисия, и огромна отговорност. Пожелавам ви на първо място да сте здрави, да вярвате в себе си и да мечтаете смело. Има три важни качества – интелект, енергия и доброта. Използвайте вашия интелект, за да го развивате, с енергия градете бъдещето си и най-важното – бъдете добри хора. Пожелавам ви успех в благородната и отговорна професия на преподавателя“, обърна се към абсолвентите Елина Димитрова.

Специален гост на днешната церемония бе заместник-ректорът на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” доц. д-р Анна Иванова, която връчи дипломите на част от абсолвентите. На добър час на випуска пожела и доц. д-р Боряна Здравкова – директор на колежа. Обявени бяха имената и на 25 завършващи студенти, реализирали се вече в различни образователни институции в страната.

дипломи 2

дипломи 3

Снимки: Община Плевен

Споделете:

Прочетете също

IOAN

На Еньовден отбелязваме рождението на Св. Йоан Кръстител Предтеча

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ МНОГО ИМЕНА Българската патриаршия чества рождението на Св. Йоан Кръстител на Еньовден …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *