„Воля“ и НФСБ се прегърнаха

Двете партии създадоха „Патриотична коалиция „Воля“ – НФСБ“

Народно събрание на Република България“.

Коалицията между „Воля“ и НФСБ вече е факт. Това стана ясно след прочетена декларация в Народното събрание от името на двете партии.

В предаването „Референдум“ по БНТ от 9-ти февруари, в което участваха Веселин Марешки и Валери Симеонов, стана ясно, че двете формации ще търсят обединение за предстоящите парламентарни избори. „Нишанът“ бе подаден от Марешки поет от Симеонов, който каза, че търси партньори със сходен профил на НФСБ. Марешки индиректно подкани и ВМРО към подобна коалиция, но Александър Сиди заяви, че ВМРО вече са взели решение и партията ще се яви на изборите самостоятелно.

Което не означава, че няма да има изненади с коалирането. ВМРО имат богат опит в това отношение. Възможни са и други участници в новосъздадената коалиция, твърдят запознати. Припомняме, че преди време В. Симеонов и П. Москов /КОД/, имаха подобен разговор.

Новосъздадената коалиция „Воля – НФСБ“ сериозно разбърква досегашната конфигурация на изборните резултати според предварителните социологически проучвания. Възможно е партията на Слави „Има такъв народ“ да отиде на по-задни позиции, смятат анализатори.

Сигурното е, че от всичко това ще спечели ГЕРБ. Кога ще спечели българският народ – не се знае.

Споделете:

Прочетете също

Александър Трайков е новият заместник областен управител на област Плевен

Иван Петков – Областен управител на област Плевен; Александър Трайков – заместник областен управител на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.