Владислав Николов: Извиняваме се за грешките и вярваме, че ще ни подкрепите

Пресконференция ГЕРБ – Плевен. Снимка – БТА Плевен.

„Плевен прес“ зададе въпроси към представителите на ГЕРБ – Плевен, които днес отчетоха резултатите от предизборната кампания и провелите се избори.

Г-н Николов, как ще повишите избирателната активност до балотажа, така че да го спечелите ?

Най-напред искам да благодаря на всички плевенчани излезли да гласуват в тези избори. Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха и гласуваха за нас. Ние постигнахме добър първоначален резултат, но винаги може по-добре. В този смисъл искам да се обърна към всички плевенчани да ни извинят ако в нещо сме сгрешили.

Винаги се правят грешки, човешко е, затова моля за извинение. Но пак казвам – подкрепете ни защото г-н Петров е най-доброто решение за Плевен. Защото ГЕРБ имаме програма за Плевен и подкрепата на държавната власт. Нека в неделя плевенчани дадат своя вот за това.

Това ли ще бъдат нещата – извинение и молба, с които смятате да спечелите балотажа в неделя ?

Не само. Както каза г-жа Василева ще продължим активно със срещите с хората в Плевен. Те имат една седмица да преценяват и вярвам, че ще преценят правилно кого да подкрепят.

Прочетете също

Десислава Трифонова /ГЕРБ/: Личната ми кауза е привличане на инвестиции в област Плевен чрез добра индустриална зона, реклама на региона и екипна работа с общините

Десислава Трифонова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС, под № 3 и преференция 103, за участие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *