Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски“ организира онлайн среща с кандидат- курсанти и студенти

Снимка – интернет.

Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – гр. Долна Митрополия организира информационна онлайн среща на 16.02.2022 г. от 13:15 ч. с всички кандидати за курсанти и студенти за обучение през учебната 2022/2023 година, както и с всички имащи интерес към учебната дейност, професионалните направления и специалностите, по които училището провежда обучение.

Домакин на срещата ще бъде заместник-началникът по учебната и научна част на учебното заведение – полковник доцент д-р инж. Асен Ангелов Маринов.

Събитието ще бъде проведено чрез платформата ZOOM на този линк – https://zoom.us/download ). За безпрепятствен достъп до срещата на желаещите е необходимо да предоставят електронна поща за обратна връзка, на която да получат указания и линк за участие. Електронната поща на която трябва да предоставите гореописаните данни е: hnikolov@af-acad.bg

Въпроси относно срещата могат да бъдат формулирани и изпратени предварително на същата електронна поща. Запитвания може да се отправят и на следните телефонни номера: Стоян Стоянов – 0887 224 264 и Христо Николов – 0878 322 799.

Споделете:

Прочетете също

3 декември – Международен ден на хората с увреждания

Снимка – интернет. Международният ден на хората с увреждания е обявен от Генералната асамблея на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *