Начало | Новини | Автопоход и молебен за здраве организират от „Възраждане“ – Червен бряг

Автопоход и молебен за здраве организират от „Възраждане“ – Червен бряг

Интересна инициатива ще реализират утре, 13-ти октомври, младите хора от ПП „Възраждане“ – Червен бряг. В 10.00 ч. ще бъде даден старт на автопоход „Направено от „Възраждане“. Всички желаещи да се включат в него могат да бъдат с автомобилите си пред офиса на „Възраждане“ откъдето ще се тръгне. Тези, които нямат желание да бъдат с автомобил, могат да отидат в 10.00 ч. пеша до сборния пункт, откъдето ще бъдат настанени в автомобилите на другите участници.
Автопоходът ще бъде с маршрут до обектите, които доброволците от „Възраждане“ са построили, ремонтирали или почистили. Финалът на автопохода ще бъде при „Къщичката за книги“ , направена от „Възраждане“ и монтирана в Градската градина на Червен бряг.
От 11.00 ч. организаторите на проявата канят всички желаещи в църквата „Св. Софроний Врачански“ в Червен бряг, където ще се извърши молебен за здравето на хората от общината.
Интересното е, че за всички участници в автопохода са предвидени полезни подаръци, които ще получат за спомен от участието си в него.
Организаторите посочват и телефон за по-вече информация: 0878 319 335.

Прочетете също

БСП – Плевен избра своето Изпълнително бюро

Свилен Атанасов. Снимка – интернет. На заседание на Общински съвет на БСП-Плевен, проведено на 22.10.т.г., …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *