Последни новини
Начало | Новини | ВВВУ „Георги Бенковски“ ще сътрудничи с Езиковата и НУ „Христо Ботев“

ВВВУ „Георги Бенковски“ ще сътрудничи с Езиковата и НУ „Христо Ботев“

Празникът на авиацията и Българските Военновъздушни сили е повод и за поглед към децата и младежите, които да познават миналото, настоящето и бъдещето им.

След възстановяването на ВВВУ „Георги Бенковски“, първото висше училище в плевенския регион, логично е учебните заведения да търсят различни форми на сътрудничество с него.

Първите, които сключиха рамкови споразумения за съвместна дейност с ВВВУ „Георги Бенковски“, са ръководствата на ПГПЧЕ и НУ “Христо Ботев“.

Тържественият акт по подписване на споразуменията бе пред участниците на годишната международна конференция.

Директорът на ПГПЧЕ  г-н Юрий Тодоров и Началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски положиха подписите си под рамковите споразумения.

Директорът на НУ “Христо Ботев“ г-н Цветелин Горанов подписа споразумението в присъствието на талантливите деца от ВГ „Ботевци пеят“ с ръководител г-жа Валентина Николова. Чаровниците поздравиха с песни гостите и участниците в конференцията .

Предстои реализацията на разнообразни идеи , съобразени с възрастта и интересите на децата и младежите в името на бъдещето на авиационното познание. И ВВВУ да им помогне да разперят криле и осъществят мечтите си !

Прочетете също

Община Левски раздаде хранителни пакети на засегнати от епидемичната обстановка

Снимка – пресцентър община Левски. Община Левски  раздаде хранителни пакети на крайно нуждаещи се ,засегнати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *