Последни новини
Начало | Новини | Валят срещи за празника на Плевен

Валят срещи за празника на Плевен

С делегация от Ростов на Дон

Срещи с делегации от побратимените Плоцк – Полша, Ростов на Дон – Русия и Кавадарци – Македония  е имало днес в Община Плевен, любезно ни информират от там.  На срещите са присъствали  кметът Георг Спартански, председателят на Общински съвет Мартин Митев, заместник-кметовете Милен Яков, арх. Невяна Иванчева, Стефан Милев, секретарят на Общината Паулина Кирова.

Кметът Георг Спартански е заявил пред гостите: „За нас е изключително важно да се опитаме да настигнем средното ниво на държавите, които членуват в Европейския съюз. Да, трудности има, контролът е засилен, затова сме длъжни да свършим работата си качествено и отговорно“. Домакини и гости са изразили воля да разширят сътрудничеството на всички нива – културно, обмен на ученици, туристически групи, медицински специалисти, гостуване на художествени състави, обмен на идеи и съвместна работа по партньорски проекти.

С делегация от Плоцк

Представители на медии не са присъствали на въпросните срещи.

С делегация от Кавадарци

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *