Валери Симеонов /НФСБ/: Радев е един невзрачен човек, попаднал случайно в президентството

Валери Симеонов /НФСБ/: Радев е един невзрачен човек, попаднал случайно в президентството
Валери Симеонов /НФСБ/, зам. председател на НС. Снимка – интернет.

В предаването „Денят започва” на БНТ, излъчено на 1-ви декември т.г., лидерът на НФСБ и зам. председател на народното събрание, заяви: „“Не улучихме нито на президент, нито на опозиция. Опозицията присъства в парламента не само да критикува всяка дреболия и решение, и да пречи на работата на парламента, но тя не е предложила нито едно смислено предложение. Като не приемаш това, което управляващите предлагат и гласуват, какво е тяхното предложение. Няма такова”, посочи Симеонов и допълни:

“Същото е и при президента – един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал чужди команди и изведнъж прескочил в президентството – естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение”.

Прочетете също

Момченце е първото бебе родено през 2021 година в община Левски

Момченце е първото бебе родено през 2021 година в община Левски

Новородениият Иван Иванов, първото бебе на община Левски за 2021 година. По традиция на 21 …

2 коментара

  1. Avatar of Емил Боев
    Емил Боев

    И това го казва един алкохолик и пияница и далавераджия по прякор Валери Симеонов Винкела .Този ненормалник има смелостта да обиди патриархът на цяла Русия че е бил контрабандист на цигари и злато .аз лично на този луд човек със увредена психика не му вярвам на нито една дума .Този човек е за психиатър Това бостанско чучело е пълен ненормалник подлежащ на съдебно преследване сле време .

  2. Avatar of Васил Денев
    Васил Денев

    Хе-хе, Валерката може да е всякакъв, но понякога казва истината право в очите, както е в случая. Когато е прав, прав е….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *