Валери Лачовски: Залагам на постижими обещания, не на грандиозни

1 scaled e1616678170400
Валери Лачовски, кандидат за народен представител в 45-то НС от листата на ПП ГЕРБ, за 15-ти МИР Плевен. Снимка – пресцентър.

Валери Лачовски е на 37 години, работи и живее в гр. Кнежа.  Икономист с професионален опит в сферата на финансите и здравеопазването, и с магистратура по “Здравен мениджмънт”. Семеен, с три деца.

От 2012 г. е прокурист на МБАЛ-Кнежа. от 2011 г. е член на ПП ГЕРБ и общински ръководител на ГЕРБ – община Кнежа.

Г-н Лачовски, защо се кандидатирахте за народен представител в предстоящите парламентарни избори?

Вече 10 г. съм общински ръководител и член на ПП ГЕРБ. Знанията и опитът, които натрупах през тези години ми дадоха мотив да го направя. Като народен представител ще съм много по-полезен на нашето общество. Аз познавам в детайли проблемите на Плевенския регион и ще търся начини за тяхното ефективно решение.

На какво залагате в предизборната си кампания, за да постигнете успех?

Всички предизборни кампании, които сме водили до сега – за местни, европейски, парламентарни избори, винаги са били честни и позитивни. 

По време на избори се дават много обещания, но малко от тях са възможни за изпълнение в рамките на един мандат. Затова обещанията, дадени от мен, не са грандиозни, но пък са постижими.

Ще заложа и на личния контакт с хората, за да разясня моите цели и приоритетите на ПП ГЕРБ за следващите 4 години на управление.

ВАЛЕРИ 2
От дясно на ляво: Валери Лачовски, кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ и проф. Григор Горчев водач на листата на ПП ГЕРБ за 15-ти МИР Плевен. Снимка – пресцентър.

Кои според Вас са най-важните проблеми в област Плевен и ако бъдете избран за народен представител, какви ще са Вашите приоритети?

Много важно е изграждането на добра връзка между населените места в област Плевен. Основен проблем в нашата област е инфраструктурата и поддържането на републиканските пътища, затова и моите усилия ще бъдат насочени към привличане на средства за подобряването им. Доброто състояние на главните пътни артерии би повлияло, както на икономиката и бизнеса, така и на привличането на нови инвестиции в нашия регион. Преди няколко дни дадохме старт на цялостната рехабилитация на участъка от пътен възел „Плама” в направление Боаза, който ще бъде алтернативен път до АМ „Хемус”. Тази инвестиция ще ускори придвижването и ще облекчи тежкия трафик в посока София. Инфраструктурата е един от основните приоритети на ПП ГЕРБ през последните години. Правителството неведнъж доказа своите намерения за модернизация на републиканската пътна мрежа.

 Подобряването на общинските улични мрежи също ще бъде мой приоритет, особено в малките населени места. 

ВАЛЕРИ 3
Валери Лачовски и Десислава Панталеева, зам. председател на НЗОК – Плевен. Снимка – пресцентър.

Поемам ангажимент към всички общини в област Плевен, че в мое лице ще имат пълна подкрепа при кандидатстване по различни европейски и национални програми и фондове. Ще работя усилено за осигуряване на повече средства по Националната програма за енергийна ефективност с цел все повече санирани жилищни кооперации и блокове.

Приоритети в програмата за управление на ПП Герб за новия мандат са осигуряването на средства за съвременна образователна среда, обновяване на учебни заведения, реновиране на спортни салони в училищата, ремонт и подобряване на сградите на читалищата, реставрации на стенописи и ремонти на храмове и църкви. Като народен представител аз също ще работя в тази насока с приоритет осъществяването им на територията на област Плевен.

В последната една година важна тема за цяла България е здравеопазването. Необикновените предизвикателства, с които се сблъскахме, ми дадоха удовлетворение, че здравеопазването в Община Кнежа може да се справи успешно с тях. Под мое ръководство МБАЛ-Кнежа от болница със задължения и фалит, успя да се нареди сред най-добрите общински болници в Северна България. Днес тя е финансово стабилна и предлага качествено здравеопазване в уютна среда. Като народен представител аз ще се боря за осигуряване на достъпно, ефективно и модерно здравеопазване, включително привличане на инвестиции, предназначени за модернизация на медицинската апаратурата, вътрешни и външни ремонти. В листата на ПП ГЕРБ Плевен има няколко души, начело с проф. Григор Горчев, които са професионалисти в сферата на здравеопазването и аз ви уверявам, че с опита и идеите, които имаме, нашият екип ще работи за подобряване както условията на работа на лекарите, така и за повишаване качеството на здравеопазване на всеки български гражданин!

ВАЛЕРИ 4
Снимка – пресцентър.

Какъв е Вашият призив към избирателите?

Много е важно хората да упражнят правото си на глас на 4-ти април, за да изберат парламент и стабилно правителство. Като ангажимент към избирателите поемам да остана близо до тях и, че в работата ми като народен представител  мой приоритет ще бъде разрешаването на проблемите в област Плевен!

Гласувайте за ПП ГЕРБ с № 28 в бюлетината и Преференция 108 за Валери Лачовски!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Споделете:

Прочетете също

иеремиева

Конкурс за коледно-новогодишна украса на общините под патронажа на Областния управител

Виолета Иеремиева, областен управител на Плевен. Снимка – областна администрация. В периода 1 – 29 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *