Начало | Новини | Бърза реакция на Илиян Йончев /БСП/ след публикация на „Плевен прес“

Бърза реакция на Илиян Йончев /БСП/ след публикация на „Плевен прес“

След публикация на „Плевен прес“ за 12-ти октомври озаглавена „Общините в плевенска област не признават Празника на българската община. Кандидат – кметовете на Плевен – също“, Илиян Йончев, който е кандидат – кмет на Плевен издигнат от БСП, е публикувал на фейсбук страницата си следното: „Поздравявам всички граждани на Плевен по повод днешния Ден на българската община ! В Държавен вестник от 12 октомври 1882 г. е публикуван първият Закон за общините и градското управление, който регламентира устройството и дейността на местните органи на държавната власт в Княжество България.
На този ден е хубаво да се замислим как с общи усилия, да превърнем нашата Община в едно по-добро, сигурно и добро за живот място. Защото нашата община е нашият дом! Само заедно можем да го подредим ! „

До този момент на фейсбук страниците на 11-те общински администрации или кандидят – кметове на Плевен, няма коментар във връзка с нашата публикация или по повод 12-ти октомври – Денят на българската община. Което не е драма, но е хубав повод за преценка на празници и властници.

Прочетете също

От прес службата на Областния управител: собственици на заведения несъгласни с отстоянието от 1.5 м

Среща на собственици на заведения с областния управител Мирослав Петров. Снимка – Плевен прес. С …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *