Български Орбан не се задава – ще си караме с партизаните на Сорос, чалга и ала-бала

BYDA
Будапеща, сградата на унгарския парламент. Снимка – интернет.

Преди ден, на 21-ви юни т.г., Георги Марков написа във ФБ текст, който чертае мрачно бъдеще за България. Защото скоро български Орбан няма да има. И ще си караме с партизаните на Сорос, чалга и ала-бала. За това си има и причин, и Марков ги посочва. Споделяме с горчивина истините, казани от Георги Марков.

“Българският Орбан ще е по-страшен от унгарския!” Това са думи на човека-пионка Георги Лозанов от партизаните на Сорос.

Много е “страшен” Орбан: Унгария няма шеф! Тръмп залага на него в Европа и го нарече умен, смел и брилянтен. Износът на Унгария за 2023 е 150 милиарда евро. Произвежда се: Мерцедес, Ауди, БМВ, Сузуки, Еърбъс, Сименс, Бош, Самсунг. Само китайските инвестиции тази година са 16 милиарда евро, начело със заводите за батерии и колите BYD. Майките с три деца до 40 години в Унгария, ако се осигуряват, получават подарък 33 000, а тези с 4 деца – не плащат доживотно данък.

Освободени от данък са работещите до 25 години. За 10 години страната има 1 милион нови унгарски граждани. Пенсионерите получават гарантирана 13-а пенсия и пътуват безплатно в градския и междуградския транспорт.

Орбан спря мигрантите още 2015 г. Истанбулската конвенция бе хвърлена в Дунава, гей браковете и джендъризмът са забранени.
Направи спортна инфраструктура на световно ниво. Унгария отива на Олимпиада с близо 200 квоти. Направи три световни по плуване и две по лека атлетика. Европейски по плуване, Формула 1, Джиро д’Италия.

Орбан е избиран 4 пъти подред за премиер с 2/3, последният път с 3 милиона гласа, а спечели евровота с 45% срещу 14% за Шолц и Макрон. Добави още 200 000 спрямо 2019 г. и чукна 2 милиона при активност съответно 73% и 58%.

Български Орбан няма да има, защото няма българин като него да е направил партия за борба с комунизма на 30 март 1988 г., нито да е призовал съветските танкове да напуснат страната на 16 юни 1989 г. България не е въставала срещу комунизма, както Унгария 1956 г., нито е отваряла границата си с Гърция, като Унгария с Австрия на 11 септември 1989 г.

Орбан освободи Унгария от Сорос, а ние сме негова колония. Никога в София няма да има форум на Републиканците на САЩ, наречен СРАС, с целия световен десен елит. Защото ние и румънците за 35 години не създадохме десница, каквато направиха Клаус в Чехия, Качински в Полша и Орбан в Унгария.

Следващата седмица Виктор е при Джорджия, като мост между нея и Льо Пен, и Бардела, и ще е обединител на Европейската десница.
Български Орбан не се задава – ще си караме с партизаните на Сорос, чалгата и ала-бала.

P.S.: Oчаквам Орбан и Макрон в сряда да се разберат в Париж и отложат гласуването за Урсула за след изборите във Франция”.

BYDA NS jpg
Народното събрание на Унгария. Снимка – интернет.
Споделете:

Прочетете също

2 11

Титанът Мариус Куркински представя чудомирови герои утре в Летния театър на Плевен

Един от съвременните титани на българския театър Мариус Куркински представа своя моноспектакъл “Нашенец” утре, 16 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *