България е позор ?!

Срам. Снимка – интернет.

„Вие сте хаос, пълен хаос. Вие сте позор”. Еди Рама, министър председател на Албания. 23-ти юни 2022 година, Брюксел. Среща на върха за Западните Балкани. Участва и министър председателят в оставка  – Кирил Петков.

Това става днес, 23-ти юни. Излъчено по всички телевизори, публикувано в редица сайтове. И никъде, никъде! няма гневна реакция от думите на този Еди Рама.

Позволил си да обиди цял народ, цяла държава, от която чака да подкрепи неговата държава за член на ЕС. Този Рама явно мисли България за досаден вилает от ЕС, който пречи на великоалбанските му претенции. Този същият, за чиято държава се знае, че албанската мафия е една от най-мощните организации в цял свят. Интернет е пълен с информации за това. Този същият, който през 2018-та година удостои Бойко Борисов с медал за признателност.

Позор е, че до момента цари мълчание. Бойко Борисов мълчи. Кирил Петков, който е в Брюксел заедно с Рама – мълчи. Иначе е смел за Митрофанова. Христо Иванов мълчи. Иначе се репчи, че ходи при френския посланик, за да защитава националните ни интереси. Мълчи и големия патриотар Костадин Костадинов.

Защо не викате албанския посланик и да му връчите нота ? Защо не вдигнете скандал на Урсула заради обида нанесена на цяла една държава, на цял един народ ? Къде са ви прехвалените европейски ценности в този скандален случай ?

Бърз поглед на фейс страниците на плевенските депутати и министри показва същото – позорно мълчание.

Това сме ние – позорна държава, с позорен народ, който си избира позорни управници. Така ли е ? Ако е така – по-добре да идва горския и последният да затвори вратата.

А на Еди Рама – поздрав от Асен Василев. Досещате се с какво.

Споделете:

Прочетете също

От 6 юли започват проверки от Държавен фонд „Земеделие“

Снимка – Държавен фонд „Земеделие“ Започнаха кръстосаните проверки за Кампания 2022. Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.