БЧК Плевен: Да помогнем на деца пострадали при катастрофа

Снимка – интернет.

Националният дарителски фонд на БЧК за подпомагане на деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия, предостави финансова помощ за лечението и възстановяването на 84 деца от цялата страна с различна степен на увреждания в резултат на пътни инциденти. 

Поради епидемичната обстановка връчването на паричните помощи ще се осъществи от съответните областни съвети на БЧК, съвместно с регионалните структури на МВР – „Пътна полиция“ и СБА. 

За област Плевен връчването на финансова помощ на 5 деца ще се проведе На 21.12.2020г. понеделник от 14:00ч. в ОС на БЧК-Плевен.

Снимка – интернет.

Благодарение на многобройни благотворителни инициативи на партньорите и на съпричастността на различни институции и дарители до момента Фондът е подпомогнал лечението и възстановяването на 879 деца, пострадали при пътни злополуки от цялата страна.

Националният дарителски фонд е учреден през 2005 г. и в него членуват Българският Червен кръст, МВР – Пътна полиция, Съюзът на българските автомобилисти, Министерството на транспорта, Министерството на здравеопазването, Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, Асоциацията на производителите на автомобили и техните оторизирани представители в България, Българската асоциация на застраховани при катастрофи, Животозастрахователният институт, Медицински център „Булмедика“ и др.

 Добре дошли сте на събитието и ще сме ви благодарни ако го отразите.

Поздрави,

Габриела Хитова

Директор ОС на БЧК-Плевен

Споделете:

Прочетете също

Нарушено електрозахранване в град Белене на 11 август

Снимка – интернет. От Община Белене уведомяват жителите, че на 11.08.2022г. (четвъртък) за времето от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.