Болница „Сърце и Мозък“ – Плевен стартира безплатни консултации за онкоболни пациенти

онкология2
Снимка – Интернет

Екипът на Клиниката по медицинска онкология инициира безплатни консултации за всички пациенти със солидни злокачествени тумори. Консултациите ще се провеждат всеки вторник и сряда от 13:00 до 15:00 ч. след предварително записан час от доц. д-р Наталия Чилингирова и д-р Филип Маринов.
Консултациите

са насочени към всички пациенти, на които предстои да започнат лечение, лекуват се в момента или желаят второ мнение. В модерна и високотехнологична среда, съгласно актуалните международни и национални стандарти, се извършва най-съвременно лекарствено лечение на всички видове злокачествени солидни тумори (химиотерапия, таргетна терапия, имунотерапия, хормонална терапия и др.).
Екипът на клиниката по Медицинска онкология работи в тясна колаборация с отделението по лъчелечение за постигане на оптимални терапевтични резултати. Болница „Сърце и Мозък“ разполага с единствения Гама нож в страната и последно поколение линеен ускорител.
Съвместно
с останалите клиники и отделения, в това число и генетична лаборатория от последно поколение, лечебното заведение предлага на пациентите безкомпромисен мултидисциплинарен комплексен подход в диагностиката и лечението на онкологичните заболявания. На разположение на пациентите е и опитен психолог.
Консултациите и последващото лечение в болницата са напълно безплатни. За предварително записване на час за консултация, моля позвънете на телефон 064 678400.

Споделете:

Прочетете също

450904168 1001894185270441 6751637468246628993 n

Отлично представяне на НЧ „Осъм – 1894″ с. Градище  на фолклорния фестивал в Славяново

На 6 юли самодейците при НЧ „Осъм – 1894″ село Градище  участваха  във Фолклорния  фестивал …

Един коментар

  1. Plamen ivanov,,, Izvadete Medicinata ot Targovskite Drujestva,,Izvadete Bezrabotnite(nad 50 g.)ot kovarnia krag na Rabotodateli koyto ne gi vzimat na Dogovori,napraznite podpisi vav D B T ,nishtojnite i nikakvi Otcenki na Soc griji_(otkezvane na pomoshti)_ …Do koga shte prejivyavame kato Kucheta!?_0888986967

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *