Болница „Сърце и Мозък“ обявява безплатни прегледи и консултации

Болница „Сърце и мозък“ Плевен. Снимка – Пресцентър.

В началото на тази година във високотехнологичната болница „Сърце и Мозък“ в Плевен бяха открити множество нови клиники, между които Клиника по онкологична и обща хирургия.

Опитът ни с проследяването на пациенти по програмата „Живот след COVID“ показа, че по време на пандемията много български граждани избягваха посещения в болнични заведения от страх от заразяване. Това доведе до влошаване на състоянието на много от хората, които търсят медицинска помощ често в животозастрашаващо състояние.
Програмата на Българския Кардиологичен Институт  за подобряване на достъпа до лечение е наш приоритет. Болница „Сърце и мозък“ се бори със социалнозначимите заболявания  и е фокусирана върху ранното откриване на хронични и онкологични заболявания.  

Клиниката по обща и онкологична хирургия на МБАЛ „Сърце и Мозък“, Плевен, ул. „Пиер Кюри“ 2, организира всеки понеделник, вторник, сряда и четвъртък безплатни прегледи и консултации с хирурзи.

Пациентите ще получат високоспециализирана диагностика, възможност за спешен и планов прием при необходимост и мултидисциплинарно лечение на заболявания на млечната и щитовидната жлези, стомаха, тънките и дебелите черва, ректума, ануса, жлъчния мехур, черния дроб, панкреаса, на всички видове хернии на коремната стена и други.
Екипът от лекари    е с богат клиничен и научноизследователски опит, натрупан във водещи клиники в страната и чужбина.
Необходимо е предварително да запишете час на телефон 064 678400!

Споделете:

Прочетете също

„Забавно лято” в плевенското село Асеновци

Снимка – НЧ „Съзнание – 1894“ с. Асеновци На 4 юли са стартирали летните занимания …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.