Начало | Новини | Бойко Борисов не дойде в Плевен

Бойко Борисов не дойде в Плевен

Снимка – интернет

В неделя, 20-ти октомври, от пресцентъра на Медицински университет – Плевен, получихме следното прессъобщение: „На 21 октомври 2019 г., понеделник, в 14.30 ч, Министър-председателят на Р България г-н Бойко Борисов е поканен на посещение в МУ-Плевен по повод на 45-тата годишнина от основаването на висшето училище в града. Той ще разгледа единствения по рода си Телекомуникационен Ендоскопски Център с експериментална операционна зала и виртуална зала със симулатори. Заедно със студенти и преподаватели на МУ-Плевен, премиерът ще присъства на демонстрация на 3D студиото за обучение. Ректорът проф. д-р Славчо Томов ще го запознае с високотехнологичния профил на висшето училище – развитие на телемедицината и роботизираната хирургия. След което министър-председателят ще посети аудиториите и лабораториите на най-новия Факултет на МУ-Плевен – Факултета по Фармация. Заповядайте на 21 октомври 2019 г., понеделник, в 14.30 ч, в зала „Амброаз Паре“ на ТЕЛЕЦ на среща-разговор с Министър-председателя на Р България Бойко Борисов в Медицински университет – Плевен !”

Бойко Борисов пристигна днес, 21-ви октомври в Кнежа, за откриването на разширението на „Балкански поток”, който минава край града. Кметът на Кнежа Илийчо Личовски /ГЕРБ/, работници от фирмите ангажирани със строежа, са посрещнали премиера.

Плевен е на 46 км от Кнежа, но Борисов не дойде тук както гласеше предварителната информация. Каква е причината можем само да се досещаме. Във всеки случай това не е добър знак както за Плевен, така и за кандидат – кметовете на града. По различни причини за всеки един от тях.

Дали за плевенчани това има значение, ще се разбере на 27-ми октомври.

,

Прочетете също

ОУ “Климент Охридски” – Плевен със спечелен проект за работа в библиотечна среда

Снимка – интернет страница ОУ “Кл. Охридски”. По Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *