Последни новини
Начало | Новини | Богата програма от спорт и изкуство на Панаира в Кнежа тази година

Богата програма от спорт и изкуство на Панаира в Кнежа тази година

Пандемията от коронавирус няма да спре тазгодишното издание на “Панаирни дни Кнежа 2020”, съобщава кметът Илийчо Лачовски.

Панаирът в града традиционно се провежда в последните дни на месец август. Събитията ще стартират седмица по-рано с футболен турнир на малки врати. Той ще се проведе от 22 до 23 август на стадион “Мизия”. В дните 24-27 август жителите на града могат да се включат в турнирите по белот, джаги, билярд и тенис на маса, които всяка година се радват на все по-голям интерес.


Традиционният турнир по ловна стрелба е насрочен от 28-ми до 30-ти август на Стрелбището в Кнежа, а на 29-ти август в Конната база ще има турнир по прескачане на препятствия.

В съботната вечер на 29-ти август за доброто настроение на гостите на празника ще се погрижат Martinna, Пламена и сръбския изпълнител Емир Джулович.

В същата вечер присъстващите ще станат свидетели на атрактивен стрийт парад и огнено шоу, представено от „FIRETER”. Участие в програмата ще вземат и най-малките таланти на Кнежа – вокални и танцови състави от НЧ „Борба – 1896”.

Прочетете също

По нещо за всяка възраст в Руския културен център

Руски културен център, РБ “Хр. Смирненски” – Плевен. Снимка – Плевен прес. Регионална библиотека „Хр. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *