Благотворителна инициатива в Левски събира професионалисти, шоумени и мечтатели

Концерт на „Отборът на сърцето“ на 3 септември /петък/ от 20.00 часа на сцената пред Община Левски, с участието на Лео, Монти, Скилър, Алфредо Торес, Панайот и Чарли Танев.

Събитието е част от националната кампания на „СОНИК СТАРТ“ – „Заедно сбъдваме мечти“. Кампанията, която провокира всички малки, големи, можещи и искащи мечтатели да сбъдват мечти, цели да подкрепи активното социално включване, максимално развитие на потенциала на всяко дете и семейство, както и възможност за създаване на позитивно взаимодействие и общуване.

Инициативите, в които всеки гражданин ще може да се включи в рамките на „Заедно сбъдваме мечти“ са основно спортни – футбол, баскетбол на колички, фехтовка, карате, спортна гимнастика, лека атлетика, състезания с колички с дистанционно управление, както и водни спортове (там където позволяват условията) каяк, гребане, сърф и плуване.

В събитието ще вземат участие и спортистите от баскетболния клуб за хора с увреждания „БКХУ Левски“, а събраните средства ще помогнат за сбъдването на мечтата на клуба за закупуване на бус.

Прочетете също

Радостин Василев /ИТН/: За животновъдството политикът трябва да говори или от личен опит, или да е бил на място – във фермите

Кравеферма в с. Вълчитрън. Снимка – Плевен прес. В съботния ден на 23-ти октомври от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *