Кметската битка за Белене се завързва

Кандидатите за кмет на една от най-малките общините в Плевенска област— Белене, се увеличават с още един. По наша информация бившият градоначалник Емил Михайлов ще се включи в кметската надпревара тази година. Той ще бъде издигнат от местната коалиция между „Обединени земеделци“ и „СДС“.

Михайлов управляваше общината в периода 1999-2003. Заместник-председател на Общинския съвет в настоящия мандат. По образование е икономист, завършил Стопанска Академия „Димитър А. Ценов“ в град Свищов. В момента в ТД на НАП Велико Търново, офис Плевен.

С включването на Емил Михайлов в кметската надпревара битката за Белене се очаква да стане още по-непредвидима. На изминалите местни избори разликата в първи тур между настоящият градоначалник Милен Дулев и друг бивш Момчил Спасов, бе малко над 60 гласа. На втори тур Дулев постигна доста по-категорична победа.

Към този момент официалните претенденти за кметския пост в града, освен Дулев/ГЕРБ/ и Михайлов/Обединени земеделци, СДС/, са също още Момчил Спасов /БСП/ , Красимир Тодоров/Възраждане/, Красимир Грунчев /АБВ/.

Споделете:

Прочетете също

Започва изплащането на помощи за отопление от 15 август

Снимка – интернет. Изплащането на помощите за отопление за предстоящия зимен сезон (1 ноември 2022 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.