Последни новини
Начало | Новини | Бизнесмени от Чехия се срещнаха с кмета Спартански

Бизнесмени от Чехия се срещнаха с кмета Спартански

Оксана Полисчук – собственик на фирма „Алмакс уърд груп къмпани“ и Данил Михайлович – главен мениджър, се срещнаха по тяхна молба с кмета на Плевен Георг Спартански.

„Алмакс къмпани“ е лицензирана компания за набиране на работници и специалисти за трудовия пазар в Чехия. Тя е лидер в него и нейният международен екип търси, подбира и наема служители и работници от Централна и Източна Европа. Нейните офиси в Прага и Пилзен осигуряват работници за такива фирми като Sony, MD Elektronik, Daikin, Panasonic, които имат свои производства в Чехия.

„Алмакс“ се грижи и за осигуряване на жилища за наетите работници, както и изплащане на социални и здравни осигуровки съгласно нормативните разпоредби в Чехия.

Кметът Георг Спартански запозна двамата бизнесмени с историята на Плевен и неговата настояща бизнес среда. Посочи, че действията му са ограничени що се отнася до трудовия пазар в България, но би подкрепил действията на фирмата ако тя реши да инвестира в Плевен. Гостите получиха и специални сувенирни пакети с брошури и плакети на Плевен.

В близките планове на „Алмакс къмпани“ влиза откриването на собствен административен офис в Плевен за набирането на специалисти, администратори и работници за трудовия пазар в Чехия.

Прочетете също

Проф. Атанас Семов с призив за разбиране, председателят на БЛС – с призив да не се лекуват хора, д-р Халваджиян – с фаворит от фейсбук

Проф. Атанас Семов д.ю.н., преподавател в СУ “Св. Климент Охридски”. Снимка – интернет. Проф. Атанас …

2 коментара

  1. Николо Тесла

    Като не се осигурява препитание тук, народа ще се евакуира тотално! В Плевен ще останат само кмета, неадекватните му шутове и компаньонйки и няколко гладни улични песове! И чувалите с крадени пари няма да ги спасят, защото само с пари не става! Трябва и акъл! А при тях той е в остър дефицит!

  2. Десислава Маринова

    Най-много още няколко човека да измъкнат за Чехия. В Плевен не остана никой читав и града е пълна дупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *