Бившият спортен министър Радостин Василев призовава футболните клубове за обединение срещу шефа на БФС Борислав Михайлов

БОРИСОВ 1
Снимка – FB страница на Радостин Василев.

Преди 50 минути Радостин Василев, народен представител от 15 МИР Плевен и бивш спортен министър е качил следният коментар на фейсбук страницата си: ” МЕЧ скоро ще поеме управлението на държавата, а когато това това се случи неминуемо, лицето Борислав Михайлов ще бъде арестувано в рамките на 24 часа. Същото лице трябва да бъде съдено за множество деяния, с които е ощетило сдружение БФС през последните 15 години.

С него ще бъдат подведени под наказателна отговорност Йордан Лечков и други лица част от БФС и лица извън футболната централа във връзка с провеждането на европейското първенство за младежи до 17г. през 2015г. свързани с фалшиви поръчки на екипировка през кухи фирми. Ресторантът на синчето в базата Бояна веднага ще бъде върнат във владение на сдружението БФС.

Призовавам привържениците на “ЛЕВСКИ”, ЦСКА, “ЛУДОГОРЕЦ”, “ЛОКОМОТИВ” ПЛОВДИВ, “БОТЕВ” ПЛОВДИВ, “БЕРОЕ” и всички други да се обединят в името на освобождението на футбола ни от корупцията и липсата на професионализъм, които го доведоха до аматьорско ниво.

Подобно обединение на всички ще се наложи и за трайното отстраняване на Бойко Борисов и ГЕРБ от българската политика. Борислав Михайлов и Бойко Борисов са двете страни на една и съща фалшива монета. ОСТАВКА!!!”

Споделете:

Прочетете също

Picture817

Запалват светлините на коледната елха в Червен бряг на 9 декември

Снимка: Община Червен бряг, архив В най-прекрасния месец от годината, изпълнен с вълшебства и надежда, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *