Без „зимни градини“, уведомяват от Общината

Снимка – пресцентър

След провелата се днес сесия на ОбС, от пресцентъра на община Плевен  уведомяват, че съветниците са прегласували промените в Наредба № 15, а кметът Спартански ще обжалва разпоредбите в съда. Общинските съветници са потвърдили  днес гласуваните от тях на 31 август 2017 г. промени в Наредба № 15, позволяващи обособяването на т.нар. „зимни градини” към заведенията. „За” са гласували 26 от съветниците, „против” – четирима, „въздържал се” – 8. Промените се прегласувани, защото кметът на Община Плевен Георг Спартански наложи вето на решението с мотив, че съществуването на „зимни градини” към заведенията е незаконосъобразно и нецелесъобразно.

В изложението си кметът Спартански е бил категоричен, че въпросът ще бъде отнесен в Административен съд – Плевен. Докато съдът се произнесе окончателно, Наредба № 15 ще действа в сегашния си вид, т.е. „зимни градини” няма да са разрешени.

 

Прочетете също

Василий

Днес е Банго Васил – „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“

Днес е Банго Васил - „Сурва-сурва година, догодина – пак живо и здраво“ Васильовден или …

2 коментара

  1. Avatar of Изгонете го тоя кмет

    Злоба, нетърпимост и комплексарщина…Това излъчва кмета към всички решения на ОбС. Почти няма сносно решение, което той да не обжалва…и накрая да загуби! Въпросът е дали, а докога съветниците ще търпят този Нарцис да унищожава тотално града пред погледите на плевенчани?

  2. Avatar of мафията "Спиртанеца"

    Тоя изкуфял кмет работи против жителите на Плевен!!! Кога ще му искаме главата и конфискация на заграбеното?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *