Безобразия на Свети Влас !

ШЕЗЛОНГ
Снимка – фейсбук страница Nina IP

Така звучи гневният пост на актрисата от ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, Нина Илиева. Препечатваме го без изменения. С уточнението, че тези безобразия не са от сега. Съсипването на българското Черноморие започна от 1990 година с раздаването му на мутри и новобогаташи с власт и пари.

В същото време новата министърка на туризма, Марияна Николова, ни уверява, че всичко е наред, защото се спазват противоепидемичните мерки и 360 хил. туристи са пренощували в хотелите на бургаска област.

Препечатваме постовете на актрисата и министърката, без редакторска намеса. Изводите оставяме на читателите.

Nina IP : Защо повече никога няма да избера българското ! Няма да е никак зле ако някой от френдовете ми депутати прочете това, което следва!
От 1 седмица съм в Св.Влас.
Хотела не е евтин, но……вместо голямо студио, за каквото бях платила, бях настанена в малко на същата цена.

В банята мирише на мухъл и въпреки молбата ми да ме преместят, и въпреки, че с огромни букви на входа на хотела пише “свободни стаи”, ми беше отговорено, че всичко е пълно.
Така….Отиваш към 9 на плаж…, но искаш чадър и шезлонги, за които в моя случай, при сегашните цени, плащам 20лв. ….вървиш, вървиш , вървиш и пак вървиш.. ….по плажа вървиш, покрай чадъри и шезлонги , но свободни такива няма и хора няма, но има чехли, хавлии и други вещи, които вероятно не са ценни на собствениците, защото в 7 сутринта са станали , за да си запазят свещеното място на плажа. Случва се и цял ден никой да не използва въпросните съоръжения, но тиквениците, които ти вземат парите за плаж, така и не вземат отношение – колко време аджeба, може да си резервираш с парцал, място…..Има и десетки шезлонги заключени с вериги….аха….😅😂😅
Попитах “мога ли да предплатя за следващия ден?”, “зависи колко или как ще платиш,ха ха ха!” – ми беше отговорено.
Ами, sorry, пичове, но в Гърция не ми късат нервите, нито ми вземат фантастични суми за кафе, нито обикалям като малоумна в лов на чадър и шезлонг, под доволно подигравателните погледи ва вече уловилите такива, нито ми тровят детето с храна, както се случи снощи….със скъпа храна, междудругото!
Унизително някак!
Родния бизнес гони родните туристи и ми е много смешно защо се надява на чуждоземни такива?! С тарикатлъци и липса на тротоари дори, заради презастрояване, няма как да стане!

МИНИСТЪРКА
Марияна Николова, министър на туризма. Снимка – лична фейсбук страница.

Марияна Николова: Над 360 хил. туристи, от които около 101 хил. чужденци, са пренощували в местата за настаняване в област Бургас въпреки кризата от началото на летния сезон до момента. Това съобщих на среща с бранша днес в Поморие.

Повече от удовлетворена съм от санитарните мерки, които са въведени в хотелите по българското Черноморие. Обектите, които посетих разполагат с необходимите санитарни материали.

Необходима е кампания за популяризиране на историческото ни наследство, което се намира по Черноморието.

Споделете:

Прочетете също

voda 1

Подменят водопроводи от ВиК мрежата в област Плевен

Продължават строително-ремонтните дейности на обекти от инвестиционната програма на Дружеството за реконструкция на ВиК мрежата …

Един коментар

  1. разбира се, че след като 30 години мутрите направиха Лайноморие в бетон и лоши и скъпи услуги – всичко е ясно !Хората и 6 часа да чакат на границата – отиват към Гърция !Здравей, гръцко море !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *