Бащи и синове във футболна схватка в град Тръстеник

ТР 2

Това са ученици от СУ „Евлоги Георгиев“ гр.Тръстеник и техните бащи, които в неделя, на 1-ви октомври откриха сезона на спортните срещи. „Заедно в училище, заедно в спорта “ е надслова на поредица от спортни събития, на които беше даден старт  на 1 октомври.

Футболната среща събра бащи и синове, подкрепени от техните учителии разбира се и  ентусиазирана публика. Освен приятелска футболна игра, целта на срещата е родители и ученици заедно да постигат спортсменство и да градят екипен дух.

ТР 1

„Една от причините за планирането и организирането на подобен тип събития е да поощрим силните страни и индивидуалните способности на всеки ученик. Спортът е любима дейност и изнесен извън класната стая става още по – привлекателен.През спорта учениците се учат на екипност, толерантност, уважение и лидерски умения. А най – добрият начин за устойчивост на тези качества и умения е личният пример на родители и учители“, каза в началото на срещата Валя Велкова – директор на училището.

СУ  ” Евлоги Георгиев “застава зад всяка дейност и събитие, които стимулират учениците да бъдат активни, да дават предложения и да реализират различни дейности, а водещ приоритет е родителите да стават все по – активна част от училищния живот.

ТР 3
Споделете:

Прочетете също

Picture817

Запалват светлините на коледната елха в Червен бряг на 9 декември

Снимка: Община Червен бряг, архив В най-прекрасния месец от годината, изпълнен с вълшебства и надежда, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *