Начало | Новини | АФЕРА: Разкритията на АФЕРА за „новите“ „чисти“ лица на „Няма такава държава“ на Слави Трифонов продължават

АФЕРА: Разкритията на АФЕРА за „новите“ „чисти“ лица на „Няма такава държава“ на Слави Трифонов продължават

Учредяване на партия “Няма такава държава”. Снимка: интернет.

Публикуваме част от статията на сайта „Афера” заради актуалността на темата. По-вече информация читателите могат да намерят на www.afera.bg

……………………………………………………………………………………………..

Разкостваме току пръкналата се партия „Няма такава държава“, защото сме бесни ! Да, бесни сме ! А сме бесни, тъй като в родната територия – Кочина НЯМА НИКАКВА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ – всички са залепени на дувара на Боко и Шиши и всички са накупени като семки, къде явно, къде тайно.

И при тази абсолютна безнадеждност се ражда уж нов проект, уж проект, деклариращ, че ще залага на нови, чисти, необвързани с партии и власт лица, нов проект в лицето на „Няма такава държава“.

И? Е,и? И, е?

Само за два дни АФЕРА извади на показ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „нови“ „неопетнени“ лица на „Няма такава държава“. Наложи се Слави и екипа му непрекъснато – веднага след публикациите в АФЕРА – да изтриват поредния си координатор и тихомълком да го заменят с нов.

Двайсетина имена – какво ви пречеше, бе „умници“, да ги проверите, имахте месеци наред да се дръгнете по задните части, докато си обявите проекта, че сега се излагате като кифладжии да променяте име след име? Или някой ви редеше тези имена, а не вие, а?

Бесни сме, защото кафа от „нови“ проекти, които се подиграват с надеждите на тоя народ да се пръкне най-сетне нещо свястно!

Вчера АФЕРА публикува: „След публикации на „Афера” Слави си изтри координатора във Варна”. Като послепис оповестихме, че пак след публикация в АФЕРА, Слави моментално тихомълком промени координатора си в Добрич. След вчерашната публикация на АФЕРА, Слави изтри името на пчеларя бизнесмен Дилян Господинов. Той беше сменен с Мария Драгомирова Рогова, която е завършила Варненския свободен университет. Иронично написахме, че като чуем юрист със Свободен университет и се хващаме за кобура и… днес в сайта на Слави името й вече не фигурира!

И каква стана тя? Колкото и да ги сменя, ще припомним на Слави тривиалната приказка, че нов бардак не може да се направи със стари к*рви.

…………………………………………………………………………………………………

Прочетете също

БСП – Плевен: Чавдар Велинов да напусне незабавно НС

Чавдар Велинов. Снимка – интернет. На свое заседание Общинския партиен съвет на БСП – Плевен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *