Атрактивно закриване на кампания направи „Има такъв народ” – Плевен

100 деца бяха зарадвани с детски книжки

В средата – адв. Радостин Василев, водач на листата на „Има такъв народ“ за 15-ти МИР Плевен. Снимка – пресцентър.

„Има такъв народ” – Плевен закри предизборната си кампания по атрактивен начин. С пъстроцветни балони и книжки с любими детски приказки, водачът на плевенската листа на „Има такъв народ” – адв. Радостин Василев, негови колеги от листата, членове и симпатизанти на партията, предложиха на плевенчани вълнуващо преживяване. Най-вече за малчуганите, които бяха зарадвани с любимите за всички деца балони.

Защо по този начин закриха кампанията си, попитахме адв. Радостин Василев, който каза следното:

Снимка – пресцентър.

„Днес, 2-ри април, е Международен ден на детската книга. На този ден е роден най-великият разказвач на приказки Ханс Кристиян Андерсен. Ето защо избрахме да подарим на плевенските деца, които в този ден са навън, книжки с детски приказки. За да знаят, че книгата е не само прозорец към света, но и към успеха. Затова във всяка книжка написахме „Чети, учи, побеждавай”! Знанието е пътя на успеха. По този начин показахме и нещо друго.

„Има такъв народ” залага на знанието и професионализма като начин не само за личен, но и за обществен успех. Водачите на всички листи на „Има такъв народ” са хора с високо образование и изключителна квалификация. Тяхната експертност е залог за успешни управленски решения. Ако ни бъде гласувано необходимото доверие, ние знаем и имаме работещи решения, които един бъдещ парламент трябва да приеме, за да излезе страната от всички кризи, в които е затънала.

Любими детски приказки, подарени от „Има такъв народ“ на плевенски деца. Снимка – пресцентър.

Трябва да сложим край на безкнижното и безпросветно управление на България. Обидно е тя да има за премиер човек, прочел една книга през живота си.

Това е нашето послание днес. Книгата като символ на образование и прогрес, трябва да е в центъра на всяка политика. В „Има такъв народ” е така.”

Снимка – пресцентър.

Над 100 книжки с детски приказки получиха плевенски деца излезли в този ден да се порадват на пролетното слънце. Всяко от тях си избра и пъстроцветен балон, който да пусне да лети. За деца и родители това се оказа приятна и  полезна изненада.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Споделете:

Прочетете също

Маслени портрети смениха черно-белите снимки на плевенските кметове в Заседателната зала на Община Плевен

Снимка – пресцентър община Плевен. Портрети, нарисувани с маслени бои от плевенски творци, смениха досегашните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *