Последни новини
Начало | Новини | 📖 Албена Тотева с поздравителен адрес до образователните институции в област Плевен

📖 Албена Тотева с поздравителен адрес до образователните институции в област Плевен

Снимка – Интернет

Началничката на Регионалния инспекторат по образованието /РУО/ – Плевен Албена Тотева излезе с поздравителен адрес до всички образователни институции в област Плевен. Той гласи следното:

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

До образоватилните институции в Плевенска област

Уважаеми директори, учители и служители,

Със силата на вътрешната вяра в общочовешките ценности и с благодарност към просветителската Ви мисия, имайте убедеността, че Вие заслужихте аплодисментите на Вашите деца и ученици през тази учебна година! Провокирахте в тях респект и уважение към Вашите професионални знания и умения! Показахте друг начин на общуване с Вашата откритост, искреност, конструктивна диалогичност и сензитивност, с които впечатлихте и завладяхте умовете и сърцата на децата, учениците и техните родители!

Скъпи деца и ученици,

Вие също сте герои на днешния ден, духът на времето е във Вас и Вие сте във времето с Вашата младост и сила! Вие показахте, какво значи издръжливост и разбиране, за различното в ученето, в игрите и в заниманията, разбирането Ви за образователните ценности и отношението Ви към учителите!

Уважаеми родители, съмишленици и партньори,

Вие бяхте подкрепата и опората на децата, учениците и учителите в тази необикновена, различна и запомняща се учебна година. Учебна година, в която всички заедно постигнахме много за образованието на децата ни! Всички заедно взехме предизвикателствата и инициативите в свои ръце и сътворихме чудеса.

Заедно успяхме!

По повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, с уважение и благодарност към всички вас!

Албена Тотева, Началник на РУО – Плевен

Прочетете също

Православната и Католическата църква честват Свети Андрей Първозвани

Свети Андрей Първозвани е християнски проповедник, първият от 12-те апостоли, който е бил повикан да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *